Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mooncrest: Νέο RPG από πρώην developers της BioWare

Τέσσερις πρώην developers της BioWare, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα νέο RPG που ονομάζεται Mooncrest. Ο τίτλος θα χρηματοδοτηθεί μέσω Kickstarter και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ως πηγή έμπνευσης αναφέρονται παραγωγές όπως το Dark Souls και τα Knights of the Old Republic, Neverwinter Nights και Jade Empire. Ο τίτλος συνδυάζει δράση και puzzle game, ενώ η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο ηρωίδες. Τα ιδρυτικά μέλη της Knightmayor είναι οι Rick Burton, James Henley, Brian Ledden και Jeff Visgaitis.



Οι Burton και Henley εργάστηκαν στα περισσότερα από τα πρόσφατα franchises της BioWare, ενώ με τον Ledden συναντήθηκαν στην ανάπτυξη του Star Wars: The Old Republic.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*