Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Απριλίου: Η εκδίκηση της Nintendo

*
Έφτασε η ώρα για να μάθουμε πως ξόδεψαν τα λεφτά τους οι Αμερικανοί gamers το μήνα Απρίλιο και η NPD μας δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Mario Kart 8 Deluxe και Nintendo Switch βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων για software και hardware αντίστοιχα, με το Mario Kart να γίνεται πλέον το racing franchise με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία για τη Nintendo στις ΗΠΑ. Συνολικά πουλήθηκαν 280,000 Switch, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα συνολικά χρήματα από πωλήσεις gaming consoles για το μήνα Απρίλιο στις ΗΠΑ από το 2011.



Συνολικά ξοδεύτηκαν 636 εκατομμύρια δολάρια το μήνα Απρίλιο, αύξηση 10% σε σχέση με το 2016, με το software να σημειώνει και μεμονωμένα αύξηση 6%. To NES Classic βρέθηκε στη δεύτερη θέση των πωλήσεων, ενώ οι πωλήσεις accessories σημείωσαν αύξηση 4%, κάτι που σημειώνεται πως πιστώνεται και πάλι στη νέα κονσόλα της Nintendo και σε συγκεκριμένα accessories όπως το Pro Controller. Όσον αφορά τα ίδια τα παιχνίδια, το Persona 5 βρέθηκε στη δεύτερη θέση πωλήσεων, σημειώνοντας το καλύτερο άνοιγμα για τίτλο Persona στην ιστορία. Το Call of Duty: Black Ops 2 βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα, ξεπερνώντας το Call of Duty: Infinite Warfare που έμεινε στην 11η θέση. Βρείτε παρακάτω τα 20 πιο εμπορικά παιχνίδια για το μήνα Απρίλιο.



1. Mario Kart 8 Deluxe
2. Persona 5
3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
4. MLB 17: The Show
5. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
6. Grand Theft Auto 5
7. Mass Effect: Andromeda
8. NBA 2K17
9. Overwatch
10. Call of Duty: Black Ops 2
11. Call of Duty: Infinite Warfare
12. Horizon: Zero Dawn
13. Lego City Undercover
14. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
15. Lego Worlds
16. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
17. Battlefield 1
18. For Honor
19. Nier: Automata
20. Minecraft 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*