Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Το PS4 πρώτο και τον Ιούνιο

Τα στοιχεία της NPD για τον μήνα Ιούνιο είδαν νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής το φως της δημοσιότητας. Το PlayStation 4 καταφέρνει να βρίσκεται για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση του πίνακα των πωλήσεων hardware, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια η Sony Interactive Entertainment με σχετικό δελτίο Τύπου της. Η Microsoft από την πλευρά της δεν ανέφερε κάτι, ακολουθώντας την ίδια τακτική που έχει χαράξει από την αρχή της εμπορικής διάθεσης του Xbox One.



Όσον αφορά στο software, το Overwatch κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του πίνακα, με τα Grand Theft Auto V, LEGO Star Wars: The Force Awakens, DOOM και Mirror’s Edge Catalyst να κλείνουν την πρώτη πεντάδα. Δείτε αναλυτικά το top 10 του software στη συνέχεια.

1. Overwatch
2. Grand Theft Auto V
3. LEGO Star Wars: The Force Awakens
4. Doom
5. Mirror’s Edge: Catalyst
6. Uncharted 4: A Thief’s End
7. NBA 2K16
8. Call of Duty: Black Ops III
9. Destiny: The Taken King
10. Minecraft


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*