Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo, TP Company και Google επενδύουν στο Pokemon GO

Οι Nintendo, The Pokemon Company και Google έχουν επενδύσει συνολικά $30 εκατομμύρια για την ανάπτυξη του Pokemon GO franchise. Όπως ανακοινώθηκε, τα κεφάλαια αυτά θα βοηθήσουν στη συνεχή ανάπτυξη της σειράς, ενώ τα $20 εκ. έχουν ήδη διατεθεί στο στούντιο ανάπτυξης, τη Niantic. Τα υπόλοιπα $10 εκ. θα δοθούν μετά από την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το AR location-based MMORPG της Niantic, που κυκλοφόρησε για iOS και Android, έχει σημειώσει πάνω από 13 εκ. “doawnloads” σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Nintendo και The Pokemon Company δραστηριοποιούνται επίσης στην ανάπτυξη του AR-based Pokemon GO και η συμμετοχή της Google προέρχεται από τον ιδρυτή του στούντιο, John Hanke.



Ο Hanke ήταν ιδρυτής και CEO της Keyhole, Inc., την οποία και απέκτησε η Google το 2004. Μετά την εξαγορά, το κύριο προϊόν της εταιρείας μετονομάστηκε σε Google Earth και διορίστηκε ως VP of product management και επικεφαλής του τμήματος Google “Geo”. Επίσης, εργάστηκε πάνω σε ένα από τα πρώτα MMOs, Meridian 59, το οποίο κυκλοφόρησε το 1996. Υπενθυμίζεται ότι το Pokemon GO αναμένεται να κυκλοφορήσει για iOS και Android εντός του 2016.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*