Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo: 5 mobile games εντός διετίας

Κατά την ενημέρωση των μετόχων ύστερα από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Nintendo για το οικονομικό έτος που πέρασε, ο Satoru Iwata εξήγησε ότι η εταιρεία προτίθεται να διαθέσει 5 mobile games μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2017. Δέχτηκε επίσης ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να φαίνεται μικρός στους επενδυτές, για τα δεδομένα της κατηγορίας τουλάχιστον, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εξήγηση ότι στόχος είναι να πετύχουν αυτοί οι τίτλοι και να αντέξουν σε βάθος χρόνου μετά την κυκλοφορία τους. Αναγνώρισε επίσης ότι υπάρχει διαφορετική νοοτροπία στην ανάπτυξη των mobile games σε σχέση με την ανάπτυξη για φορητές κονσόλες και πως η διαφορά έχει συνυπολογιστεί.


Δεν αποκλείστηκε κανένα IP από την κατηγορία, αλλά ο Satoru Iwata εξήγησε ότι ακόμη και το πιο αναγνωρίσιμο IP, λόγω μεγάλου ανταγωνισμού στην κατηγορία, είναι δύσκολο να πετύχει αν το αποτέλεσμα δεν είναι ποιοτικό. Θύμισε ότι δεν έχει νόημα να γίνουν απλές μεταφορές, αφού το design δεν θα διευκόλυνε. Τόνισε όμως ότι η εταιρεία επιθυμεί να πετύχει αποτέλεσμα ουσίας και πως αν αυτό δεν ίσχυε δεν θα είχε κανένα νόημα η όλη ππροσπάθεια. Ο πρώτος τίτλος, αν όλα πάνε καλά, θα φτάσει στην αγορά μέχρι το τέλος του 2015. Στόχος είναι η κατηγορία να γίνει ουσιώδες στήριγμα της εταιρείας, όπως και τα amiibo, οι πωλήσεις των οποίων ξεπέρασαν πια τα 10,5 εκατομμύρια κομμάτια, τη στιγμή που στο τέλος του 2014 είχαν πωληθεί 5,7 εκατομμύρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*