Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Account: Νέα υπηρεσία με πολλές αλλαγές

Μετά την ανακοίνωση του Miitomo από τη Nintendo ήρθε η ώρα για τη μεγαλύτερη έκπληξη: το Nintendo Account. Η νέα αυτή υπηρεσία της Nintendo έχει πολλά “πρόσωπα” καθώς δείχνει πως θέλει να φέρει την εταιρία πιο κόντα στον “internetικό” ανταγωνισμό, αλλά ίσως και να παίξει το ρόλο αντικαταστάτη για το Club Nintendo. Μπορείτε να κάνετε log in στο Nintendo Account μέσω Facebook, Twitter ή Google Account. Αν δεν σας αρέσει αυτός ο τρόπος μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά με το Nintendo Network ID σας ή πιο παραδοσιακά με ένα απλό email . Θα μπορείτε να συνδεθείτε με άλλα άτομα ως “Friends” είτε βάση των τίτλων που παίζετε, είτε αν γνωρίζεστε και στον πραγματικό κόσμο.



Όσον αφορά τα games θα μπορείτε μέσω του Nintendo Account να κάνετε ψηφιακές αγορές για Wii U και 3DS (λογικά και για NX στο μέλλον) ενώ αφού ολοκληρώσετε την αγορά, η αντίστοιχη κονσόλα σας θα ξεκινά αυτόματα το download. Ανάλογα με το τι παίζετε και τα στατιστικά σας η Nintendo θα σας στέλνει προσφορές (π.χ. τη μέρα των γενεθλίων σας) αλλά και ενημερώσεις για νέα DLC κ.λπ.



Το Nintendo Account όμως έρχεται για να αντικαταστήσει και το Club Nintendo, με την εταιρία να ανακοινώνει νέο point system μέσω της νέας υπηρεσίας. Το νέο αυτό πρόγραμμα ονομάζεται “My Nintendo” και οι νέοι πόντοι πλέον κερδίζονται είτε με την αγορά τίτλου (για κονσόλα της Nintendo ή για smartphone) αλλά και παίζοντας τον συγκεκριμένο τίτλο. Οι νέοι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε ψηφιακό περιεχόμενο (add-ons), merchandise ή για εκπτωτικά κουπόνια για νέες αγορές. Το My Nintendo αναμένεται το Μάρτιο του 2016.



Όλες οι πληροφορίες του Nintendo Account θα αποθηκεύονται στο cloud (character data, save files κ.λπ.) επιτρέποντάς σας να τις χρησιμοποιήσετε με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και σε κονσόλες και σε smart devices.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*