Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Badge Arcade: Έρχεται στο 3DS με δωράκια και δαγκάνα

Το Nintendo Badge Arcade κυκλοφορεί στα ιαπωνικά 3DS από το Δεκέμβριο του 2014. Είναι free to play και σας επιτρέπει να διακοσμήσετε τη home screen του 3DS σας με διάφορα badges. Για να τα κερδίσετε θα πρέπει να τα μαζέψετε μέσω ενός minigame (γραπώνοντάς τα με ένα μικρό γερανό). Κάθε ημέρα μπορείτε να κάνετε practice έως και 5 φορές και στη συνέχεια να κάνετε μια κανονική απόπειρα για να κερδίσετε ένα badge. Είναι προφανές πως δεν θα τα καταφέρετε κάθε φορά οπότε εδώ έρχονται και τα microtransactions. Πληρώνοντας κάποιο ποσό (που ακόμα δεν είναι γνωστό) θα μπορείτε να έχετε 5 “κανονικές” προσπάθειες και να κερδίσετε όλα τα badges που θα αρπάξει η δαγκάνα σας. Ο τίτλος αναμένεται στις 13 Νοεμβρίου στην Ευρώπη χωρίς καμία χρέωση. Μπορείτε να δείτε και το πρώτο του trailer παρακάτω για να καταλάβετε λίγο καλύτερα τι συμβαίνει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*