Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo NX: Νέες φήμες για κυκλοφορία στο 2ο τρίμηνο του 2016

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Digitimes, η μαζική παραγωγή του Nintendo NX θα ξεκινήσει στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2016 και παρά το γεγονός ότι η ιαπωνική εταιρεία στοχεύει να στείλει στα καταστήματα τουλάχιστον 20 εκατομμύρια τεμάχια, οι προμηθευτές των εξαρτημάτων του οικιακού συστήματος κάνουν λόγο για μόλις περίπου 10-12 εκατομμύρια κονσόλες. Το Μέσο αναφέρει επίσης ότι η Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) φαίνεται να έχει επιλεγεί για την κατασκευή του ΝΧ. Επίσης, το νέο οικιακό σύστημα της Nintendo εκτιμάται ότι θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στο δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Εκτός από την Foxconn, προμηθευτές όπως οι Foxconn Technology, Macronix, Pixart Imaging, Coxon Precise Industrial, Nishoku Technology, Delta Technology, Lingsen Precision Industries και Jentech, θα παρέχουν επίσης εξαρτήματα για την κατασκευή της κονσόλας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Foxconn έχει αναλάβει την κατασκευή του ΝΧ, καθώς η ίδια εταιρεία είναι επίσης υπεύθυνη για την παραγωγή των PlayStation 4, Xbox One και Wii U. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη δήλωση από τη Nintendo ή τη Foxconn σχετικά με το θέμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
21 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Nintendo Switch
    • 12+ pegi 12+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.nintendo.com/switch FOLLOWERS 25 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Toymaker
    • 10 - 12 εκατομμύρια οι μεν, 20 εκατομμύρια η Big N... Για κάποιο λόγο όλοι είναι σίγουροι πάντως πως η κονσόλα θα πετύχει. Τώρα ποιος είναι ακριβώς αυτός ο λόγος; Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή.
      Υ.Γ. Σύμφωνα με τα διεθνή site πάντως το Wii U την Black Friday, μετά τη δραστική πτώση τιμής, ξεπούλησε!

    • Πάγος13
    • Μακάρι να πάει καλά το ΝΧ αλλά πολύ αισιόδοξα τα βλέπω τα νούμερα.
      Η ''εμπορική'' αποτυχία του WiiU και οι 3party που του γύρισαν την πλάτη είναι ενα disadvantage που πρέπει να διαχειριστή η Νιντεντο στην νέα της κονσόλα.

    • yaponvezos
    • α) 20 εκατομμύρια απλά δεν παίζει. Δεν το έχει κάνει κανείς. Δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ κανείς. Πολύ απλά δεν γίνεται που να έχει μια εταιρεία το θεό μπάρμπα.
      β) Λανσάρισμα συστήματος άνοιξη δεν πρόκειται ούτε για πλάκα. Αν υπήρχε πιθανότητα, τα leaks θα είχαν ήδη ξεκινήσει.
      γ) Μιλάμε για δημοσίευμα από Digitimes. Η συχνότητα με την οποία πέφτουν μέσα εκεί είναι ανάλογη των ημερών που βγάζω χωρίς καφέ.
      δ) Η Foxconn για την κατασκευή είναι no brainder. Τη χρησιμοποιούν όλοι για όλες τις κονσόλες και όχι μόνο. Αυτό το υποθέτουμε με μεγάλη ασφάλεια ακόμη και πάνω σε μεθύσι.
      ε) Τα περί 10-12 μύρια για εξαρτήματα είναι πιο ρεαλιστικό, σημαίνει όμως σύμβαση για προμήθεια και παραγωγή over time, όχι 10-12 εκατομμύρια κονσόλες σε λανσάρισμα.

      Γενικά όπου βλέπετε Digitimes, να αρπάτε και νταμιτζάνα με αλάτι Ιμαλαΐων.

    • Tim of Heavens
    • Όπως και να 'χει το πράγμα, η Nintendo έχει δύσκολο έργο να πείσει τους μη fans καταναλωτές να προτιμήσουν το πρόϊόν της. Η πρόωρη έξοδος του πρώτου Wii από τη αγορά και η απογοητευτική πορεία του Wii U (σε σχέση πάντα με τους στόχους της) έχει κάνει πολύ κόσμο, myself included, να είμαστε λιγάκι καχύποπτοι σχετικά με το πόσο μια επιτραπέζια κονσόλα της εταιρείας μπορεί να καλύψει τα γούστα ενός μεγάλου εύρους μακροχρόνια (πιστών) καταναλωτών. Πάνω από όλα η εταιρεία πρέπει να βγάλει την ρετσινιά της δευτερεύουσας επιλογής. Πιστεύω και θέλω να δω μια Nintendo κονσόλα του καναπέ που να είναι ''αυτάρκης'' σαν επιλογή και όχι συμπλήρωμα των άλλων 2 μεγάλων μνηστήρων. Δεν αναφέρομαι καν σε πωλήσεις hardware.

    • Chased
    • @blackmore

      Για χιλιοστή φορά, τους servers τους έκλεισε η GAMESPY και όχι η Nintendo!! Πόσες φορές θα το πούμε? Ολοι οι τίτλοι, όλων των πλατφορμών που έτρεχαν σε servers της Gamespy σταμάτησαν να δουλεύουν. Ελάχιστες εξαιρέσεις κι αυτές μετά από προσπάθειες της κάθε εταιρείας ξεχωριστά. Οσα παιχνίδια του Wii δεν έτρεχαν σε servers της Gamespy (Conduit 1&2, Goldeneye, Resident Evil Chronicles, etc...) συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά.

    • Chased
    • @blackmore

      Οταν όμως θα της στοίχιζε στα οικονομικά αποτελέσματα του έτους, δεν θα έλεγες ότι σκέφτηκε τον παίκτη αλλά "από χασούρα σε χασούρα" και doom and gloom. Δυστυχώς, η Nintendo έτρεχε όλα τα παιχνίδια σε servers της Gamespy! Δεν έχει να κάνει με κονσόλα και Wii / WiiU.

      Οσο εύκολα λες εσύ στην εταιρεία να καταξοδευτεί για ρσένα, για να κρατήσει η χαρά σου 1-2 χρόνια ακόμα, maximum, άλλο τόσο σου λέει κι αυτή με τη σειρά της να δώσεις φράγκα! Ολα εύκολα είναι, αρκεί να μην πληρώνουμε εμείς... Εν προκειμένω, το δίκιο το έχει η Nintendo. Αλλωστε, κόστος που μοιράζεται, είναι ελαφρύτερο. Στο κάτω κάτω εσύ και ο καθένας δεν χάσαμε τίποτα οικονομικά... Μην το ξεχνάς αυτό!

    • Pirederas
    • Αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές, μιλάμε για τραγικά πράματα και καταστάσεις στο Kyoto. Θεωρούν ότι θα πουλήσουν 20, ή έστω 10-12, εκατομμύρια κονσόλες, όταν το ΝΧ καλά καλά επισήμως δεν υφίσταται καν, δεν το έχουν δείξει στον λαό παρά σε ελάχιστους, ούτε έχει το παραμικρό hype. Yeah, sure, why not.

      Πώς θα πουλήσουν 20, ή έστω 10-12, εκατομμύρια κομμάτια χωρίς να είναι γνωστό αν υπάρχει 3rd party publisher support, ένα θέμα που στοιχειώνει την Nintendo από το Ν64 μέχρι σήμερα? Χωρίς δημοφιλή παιχνίδια σαν τα Destiny, FIFA, Call of Duty, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, Star Wars Battlefront, Metal Gear, Dark Souls, κλπ, δεν γίνεται δουλειά.

    • powerslave34
    • Το ΝΧ για να πετύχει πρέπει να έχει και unreal engine 4 & VR/AR και 4K ανάλυση και μεγάλο αποθηκευτικό storage & blue ray dvd αλλιώς δεν πρόκειται να προσελκύσει το κοινό πάλι και το NX θα καταλήξει σαν δεύτερο wii u που σε καμία περίπτωση το ήδη στραπατσαρισμένο image της Nintendo δεν αντέχει άλλη εμπορική και οικονομική μελλοντική αποτυχία.

      Αυτό με τα 20 εκατομμύρια κομμάτια δεν στέκει σαν επιχείρημα. Εδώ δεν έχουν ανακοινωθεί τα specs και οι δυνατότητες του NX , ας ανακοινωθεί επίσημα στην E2016 και μετά ας βγάλετε συμπεράσματα. Τώρα ότι και να υποθέσετε δεν ισχύει κατόπιν αποδείξεως του αντιθέτου. Και με το Wii U όταν βγήκε λέγανε ότι θα είναι ισχυρότερο του ps3 & xbox 360 και τελικά φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων. Εύχομαι να μην έχει gamepad και να έχει καλό software (chips – motherboard & ram) ώστε οι third parties να μπορέσουν να αξιοποιήσουν την κονσόλα στο έπακρο και να μπορέσουμε να παίξουμε τίτλους ισάξιους των άλλων εκδόσεων. Δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει τιμή 500-600 ευρώ γιατί ούτος η άλλως το ps4 & xbox one 500 ευρώ έχουν και είναι όντως next –gen consoles όχι σαν το Wii U που έκανε 360 και δεν άγγιζε καν αυτά τα δεδομένα.

    • Chased
    • @blackmore

      "Δηλαδή, εσύ εμπιστεύεσαι ότι με την κυκλοφορία του NX το wii u θα υποστηρίζεται όπως υποστηρίζουν τα ps3/360 οι άλλες 2 εταιρίες σήμερα?"

      Οχι. Καμία κονσόλα της Nintendo δεν υποστηρίζεται μετά το λανσάρισμα της επόμενης. In fact όλες (μα ΟΛΕΣ) σταματούσαν ΠΡΙΝ βγει η επόμενη. Το ξέρεις από την αρχή και συνεχίζεις.

      @pirederas

      Τη μία θέλουμε απόσυρση του WiiU για καλύτερο hardware και την αμέσως επόμενη, μόλις γίνει αυτό που θέλαμε, κράζουμε. LOGIC.

      @powerslave

      "Το ΝΧ για να πετύχει πρέπει να έχει και unreal engine 4 & VR/AR και 4K ανάλυση..."

      Μήπως να φέρει ξανά τον Μεσσία? Εδώ δεν έχουμε ακόμα 1080p στις κονσόλες. Μήπως να έχει και 8Κ που βγαίνεινει τώρα??...

      "...δεύτερο wii u που σε καμία περίπτωση το ήδη στραπατσαρισμένο image της Nintendo δεν αντέχει άλλη εμπορική και οικονομική μελλοντική αποτυχία."

      Αντέχει τουλάχιστον αλλες 10 αποτυχίες και μάλιστα στη σειρά.

      "το Wii U όταν βγήκε λέγανε ότι θα είναι ισχυρότερο του ps3 & xbox 360 και τελικά φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων."

      Το WiiU είτε το θες είτε όχι, είναι αρκετά ανώτερο από τα PS360.

      "Εύχομαι να μην έχει gamepad και να έχει καλό software (chips – motherboard & ram) ώστε οι third parties να μπορέσουν να αξιοποιήσουν την κονσόλα στο έπακρο και να μπορέσουμε να παίξουμε τίτλους ισάξιους των άλλων εκδόσεων."

      Δηλαδή εύχεσαι να είναι ένα Playstation με παιχνίδια Nintendo. Ούτε καν! Μακριά και ούτε καν αγαπημένοι...

    • agilebeast
    • Είναι αρκετά άστοχες κάτι τέτοιες φήμες. Βέβαια θεωρητικά πάντα αν το NX είναι μια ενιαία κονσόλα με αποσπώμενο controller και θεωρείται ένα SKU με 2 εκδόσεις φορητή και home console είναι αρκετά εφικτά τα 12M shipping. Από ότι φαίνεται η Nintendo στο κομμάτι του handheld θα επιδιώξει να κάνει launch Ιαπωνία με Yokai Watch, MonHun X revision (βλέποντας πάντα το χρονοδιάγραμμα των τελευταιών κυκλοφοριών των franchise αυτών). Αυτά τα 2 franchise είναι ότι μεγαλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία μαζί με Pokemon και Dragon Quest. Αν κυκλοφορήσει και κάνενα δικό της τίτλο πχ Smash for NX (revision του Wii U edition ) και κανένα 2 ακόμα τίτλους θα είναι αρκετά καλά. ΑΝ βάλεις και στο παιχνίδι το DQ11 το οποίο μάλλον θα κυκλοφορήσει και NX από τα λεγόμενα του δημιουργού της σειρας θα μιλάμε από πλευρά Ιαπωνίας το μεγαλύτερο Launch κονσόλας για τα Ιαπωνικά δεδομένα. Βέβαια όλα αυτά θεωρητικά είναι ακαι έχει πλάκα να κάνουμε εικάσιες.

    • G3n3raL86
    • @Chased, επρεπε να πεις αυτο για να εισαι πιο σωστος:

      Απ τη μια εχουμε ατομα σα τον pirederas, ο ποιος εχει δηλωσει ουκ ολιγες φορες στο παρελθον σε αρθρα της Ν. οτι εχει ξεκοψει απο τις κονσολες της και θα απεχει (ακομα και απο τα φορητα, οπου εχει σφυζουν απο πραγματικα περισσοτερο support) και γιατι δε μπορει να εχει πανω απο 2 κονσολες (βραβειο της πιο ρηχης δικαιολογιας που εχω διαβασει ποτε, οπου εν τω μεταξυ, PS3/Vita εχει ομως, μαντεψε γιατι...) και απο την αλλη βγαινει και θετει απαιτησεις και το τι θα πρεπει να κανει η Ν., με την οποια δε προκεται να ασχοληθει ποτε και ουτε θα στηριξει.

      Long story short: Αφου δεν ασχολειται καποιος με μια εταιρια, τι τον καιει για το τι θα κανει μετεπειτα δε μπορω να το καταλαβω και ουτε προκειται. Απλα να εχουμε να λεμε φανταζομαι.

    • Tim of Heavens
    • Ναι οι ανταγωνιστές πουλάνε περισσότερο (πάντα στα οικιακά συστήματα) και ναι η Nintendo έχει κάνει πολλά λάθη (ορισμένα δεν ξέρει και η ίδια πως τα έκανε) αλλά ας κοιτάξουν τα PS 4, Xbox One να ενισχύσουν σημαντικά το first party portofolio τους, τα αδικαιολόγητα day one updates σχεδόν σε κάθε τίτλο του σήμερα μαζί με τα αγαπημένα season passes και τα ψευτοκαινούρια παιχνίδια τους που είναι remaster games recycled for the pure gamer και μετά να λέμε για το NX. Εδώ καλά καλά το Wii U δεν έχουν φτάσει σε θέμα ποιότητας των exclusives. Αφαιρέστε όλα τα remasters, remakes, HD versions των first,second και τhird parties από την βιβλιοθήκη του Xbox One/PS 4 και πόσα ακόμα παιχνίδια βγαίνουν για PS3/Xbox 360 και αμέσως θα διαπιστώσετε πόσο φτωχή είναι η ταυτότητα του κάθε συστήματος.
      Τι να πει και το PS Vita; Το Wii U για τα λεφτά που κοστίζει αυτή την στιγμή, ειδικά με τα εορταστικά πακέτα είναι η πιο τίμια πρόταση σε αυτή τη γενιά κονσόλων μέχρι στιγμής. Συνδυάζει αγνή διασκέδαση και υψηλό replay value σε συνδυασμό με την μαεστρία της Nintendo...και φυσικά χωρίς αναρίθμητα patches. Άκου εκεί 10 updates στο Witcher 3. Που οδεύουμε κύριοι;
      Πραγματικά θέλω τόσο πολύ να επενδύσω στην νέα γενιά αλλά για κάθε βήμα έμπρος, γίνεται ένα βήμα πίσω. Να ναι καλά το Xbox 360 και το Wii μου που με κρατάνε απασχολημένο.

    • powerslave34
    • Chased δεν συμφωνώ μαζί σου. Το όλο σκεπτικό σου είναι εντελώς λάθος και δεν πρέπει να σκέφτεσαι βιαστικά γιατί τα αποδεικτέα γεγονότα για την Nintendo έχουν δείξει εντελώς τα αντίθετα.
      Η Sony με το PS4 ήδη σκέφτεται να το κάνει VR & 4K. Δεν θα αργήσει να το κάνει. Άρα γιατί να μην το επιτεύξει και το NX μήπως ξε-βαλτώσει κάπως από την απαρχαιωμένη της ιδεολογία & τεχνοτροπία;
      Δεν αντέχει άλλες 10 αποτυχίες διότι αν το NX δεν πιάσει τόπο η Nintendo θα κατεβάσει ρολά. Δεν μπορεί να την σώζουν μια ζωή το 3ds & amiibo & τα παρεμφερή μπιχλιμπίδια που πουλάει (μπλουζάκια – καπέλα κλπ). Εκτός αυτού δεν βρίσκετε στην χρυσή εποχή του GC & Wii που πούλησε 101 εκατομμύρια κομμάτια και είχε 10 εκατομμύρια fans που τους απομάκρυνε με δικές της απερίσκεπτες ενέργειες & χωρίς 3d parties τίτλους & καλό multiplayer-internet επίπεδο τους έδιωξε όλους.
      Το Xbox 360 & ps3 σαν κονσόλες ήταν πολύ πιο δυνατές σε γραφικά και σε λεπτομέρεια. To Wii U έχει μόνο 1080p. Τώρα αν εσύ βεβαία θεωρείς μόνο διαμάντια το Hyrule Warriors – Mario Kart 8 & κάποια άλλα αυτά δεν είναι ικανά για κάνουν το Wii U επάξιο γραφικών και δυναμικότητας. Το PS4 & Xbox one σε κάποιους τίτλους έχουν 1080p. Τωρά εσύ που το βλέπεις να μην έχει καμία κονσόλα 1080p πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω…..
      Αλήθεια όπως περίτρανα υποστηρίζεις ότι είναι καλύτερο γιατί είχαν ακυρωθεί πάνω από 30 τίτλους από γνωστές εταιρείες; (Ubisoft-EAWB etch). Άσε που στις περισσότερες αντίστοιχες εκδόσεις το Wii U σερνότανε στην κυριολεξία. Εκτός αυτού καλύτερο από ps4 & xbox one δεν είναι ούτε κατά διάνοια……
      Ό λόγος που το Wii U απέτυχε δεν είναι μόνο στην έλλειψη τίτλων και δικών της και third parties εταιρειών αλλά πιο πολύ επειδή συνέπεσε στην εποχή με την κυκλοφορία των tablets. Κάποιος θα προτιμήσει να πάρει για τα παιδιά του ένα tablet των 150-200 ευρώ και να κατεβάσει 300 παιχνίδια για τα παιδιά του παρά να δώσει 360 ευρώ για μια κονσόλα που ο κάθε τίτλο της αγγίζει 50 - 60 ευρώ.
      Κοίταξε την βλακεία με την πατέντα του cd-rom την είχε κάνει η Nintendo δίνοντας την για το PS1 ενώ κανονικά είχε προκαθοριστεί για το SNES ή καλύτερα για το N64.
      Όταν έχεις τον Tagashaki των δημιουργό των Metroid Primes να σου αναφέρει ότι τα resources για τα hd ορισμένων τίτλων του σπαταλάει αρκετό χρόνο ώστε να μην είναι ικανός για την συσσώρευση νέων ιδεών για το συγκεκριμένο franchise μόνο γέλια και απογοήτευση προκαλεί…… Πως μεταφράζεται αυτό στο καταναλωτικό κοινό; Έλλειψη ιδεών και πρωτοτυπίας – καινοτομίας για κάτι καινούριο.
      Πιστεύω ότι είσαι αρκετά έξυπνος για να καταλάβεις τα αυτονόητα άλλωστε μην ξεχνάς ότι είναι η Nintendo δεν είναι μόνη που κάνει χαρακίρι. Την έχει ζηλέψει και η MS με το Xbox one…….
      Αυτά είχα να σου αναφέρω Chased κάτσε σκέψου τα καλύτερα και θα δεις ότι έχω δίκιο ανεξάρτητα αν δεν θέλεις να παραδεχτείς τα προφανή.

    • powerslave34
    • Time of heavens συμφωνώ και επαυξάνω με τον θέμα των remakes και HD και όιτ η MS με το Xbox one κάνει τα ίδια λάθη που έκανε η Sony με το ps3. Εγώ θα περιμένω να βγούνε τα specs του ΝΧ και αν βγάλει κανένα Metroid Prime 4 συλλεκτικό με αγαλματίδιο Samus Aran τότε την έχω πάρει με την μια γιατί διαισθάνομαι ότι το NX θα σκοτώνει δεν έχει την ευκαιρία για hard feelings & αδυναμίες για τους άλλους δυο ανταγωνιστές της. Αυτή η ιστορία με τα αλλεπάλληλα DLC και τα συνεχόμενα HD & remakes έχει καταντήσει κουραστικό και ανούσιο. Ο λόγος που δεν σκοπεύω να πάρω PS4 & Xbox one είναι γιατί δεν έχουν δείξουν κάτι παραπάνω στα γραφικά και στις λεπτομέρειες ενός τίτλου και αφετέρου δεν έχουν βγάλει τα διαμάντια από τίτλους όπως έκανε το Xbox 360 στην αρχή και μετέπειτα. Ακόμη και τον έβδομο πυρήνα να καταφέρουν να αξιοποιήσουν διαφορά μην περιμένεις να δεις. Εμένα το Xbox 360 στα γραφικά με υπερκαλύπτει. Δεν έχω να ζηλέψω κάτι με κάποιον που έχει xbox one & ps4. Γιατί να αγοράσω το Xbox one μόνο για 10 τίτλους;
      Ούτως η άλλως η ADM έχει ανακοινώσει τα νέα chips για τις μελλοντικές κονσόλες των sony & ms στα τέλη του 2018. Εκεί ενδεχομένως να δούμε κάποια ουσιαστική διαφορά στα γραφικά και στην δομή του gameplay.

    • powerslave34
    • blackmore μην επιμένεις γιατί κάτι το οποίο δεν ισχύει. το Wii U σε κάποιες εκδόσεις τίτλων είναι καλές (Darksiders 2) λόγω gamepad αλλά μην ξεχνάς πόσοι τίτλοι έχουν ακυρωθεί μέσα σε 2 χρόνια. Πάνω από 30 τίτλοι λόγω αδυναμίας γραφικών. Ακόμα και να έχει διαφορά στα γραφικά όπως επιμένεις που είναι η πλειάδα τίτλων όπως του ps3 / 360 ; Μην ξεχνάς όιτ το Wii U κυκλοφόρησε την περίοδο 2011 και είχανε πει ότι θα ήταν ανώτερο ps3 / 360 πράγμα το οποίο ακόμη και σήμερα δεν αποδείχτηκε ποτέ...ούτε από θέμα hardware & software αλλά και ούτε από τίτλους....
      Δεν λέω κάλες οι αποκλειστικότητες της κάθε μιας κονσόλας αλλά στην περίπτωση του Wii U δεν αρκεί για να καλύψει τις συνεχόμενες απαιτήσεις των games/fans. ¨Οταν λες ότι αγοράζεις με 1,50 ευρώ παίζεις indies τίτλους και όχι κανονικά παιχνίδια με γραφικά και 3d περιβάλλον.
      Τώρα που το Wii U είναι στα τελειώματα τώρα θυμηθήκανε να βγάλουνε τίτλους... Αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει; Nintendo 64.....

    • powerslave34
    • blackmore το θέμα δεν είναι αν το ps4/xbox one είναι τεχνολογικά καλύτερα και στα γραφικά από ps3/xbox 360.. Το ps3 σε θέματα zooming σε action παιχνίδια ήταν χάλια τα έσωζε μόνο το dvd. τα γραφικά του ps4 ακόμα και τώρα για το xbox 360 ήταν δεδομένα. ¨Όσο για το Wii U τι να πω ότι κλαίμε τα λεφτά μας και δεν έχουμε να παίξουμε επαρκή γκάμα τίτλων και ότι οι περισσότερες εκδόσεις είναι κατώτερες των αντιστοίχων!;!
      Αυτό εξαρτάται και σε τι μέγεθος τηλεόραση το κάνεις πχ σε 24/37.46? Εγώ θα το τεστάρω σε tv/pc μόνιτορ 24 και θα σου πω τα αποτελέσματα.

      Ξέρεις πως μπορώ να κάνω split screen σε led οθόνη με δυο μηχανήματα Gamecube/Wii; Χρειάζομαι scart adaptor που να μπορεί να κάνει μετατρέπει κάτι τέτοιο; Θέλω να συγκρίνω τις εκδόσεις των Primes μεταξύ GC & WII.

      Για το NX έχω πάντως τις αμφιβολίες μου το κατά πόσο θα καταφέρει να πουλήσει 12 εκατομμύρια κομμάτια για το πρώτο εξάμηνο από την στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί τα specs του και οι τίτλοι που θα το λανσάρει και φυσικά και άλλων εταιρειών που θα αναπτύξουν-μεταφέρουν και άλλα franchise.

    • yaponvezos
    • Για να βγάλω την geekιά μου από τη μέση και μόνο (off topic κιόλας), δεν υπάρχει οθόνη LED, παρά μόνο αν από σπόντα μιλάμε για OLED.

*