Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo και Universal Studios συνεργάζονται για νέα theme parks

*
Η Nintendo προχώρησε σε συμφωνία με τη Universal Parks & Resorts ώστε να εμφανίζονται χαρακτήρες και νέες ατραξιόν με βάση κόσμους της πρώτης στα θεματικά πάρκα της δεύτερης. Παρότι ανακοινώθηκε βέβαια η κίνηση αυτή, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες ούτε για δείγμα, με τις εμπλεκόμενες εταιρείες να λένε ότι δεν έχουν προλάβει να καταλήξουν σε συγκεκριμένα πλάνα. Όπως και να ‘χει η κίνηση αυτή, για την Nintendo τουλάχιστον, αποτελεί ουσιαστική συνέχεια της δεδηλωμένης της πρόθεσης να εκμεταλλευθεί καλύτερα την πνευματική της ιδιοκτησία εκτός του χώρου των videogames, με στόχο να την καταστήσει ευρύτερα αναγνωρίσιμη.



Η Universal διατηρεί θεματικά πάρκα στις ΗΠΑ (Los Angeles και Orlando), την Ιαπωνία (Osaka) και την Σιγκαπούρη. Κρίνοντας από ανάλογες συμφωνίες με άλλες εταιρείες, η ανάπτυξη νέων ατραξιόν δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση και μπορεί κάλλιστα να χρειαστεί και χρόνια μέχρι να έρθει το κοινό σε επαφή μαζί τους. Βέβαια, σημασία έχει ότι έγινε η αρχή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Αν και δυστυχώς εδώ δεν θα δούμε τίποτα από αυτά.

      Και μόνο οτι φαντάζομαι τρενάκια F-Zero, θεματικές διαδρομές στη Hyrule, σκοτεινές περιπλανήσεις στο Zebes...

      ααααχχ....

      τουλάχιστον θα τα δούμε σε κανα video

*