Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nordic: Κυκλοφορία τίτλων υπό το όνομα THQ

*
Η Nordic Games σχεδιάζει να ξεκινήσει την κυκλοφορία τίτλων με την επωνυμία "THQ" μετά την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εμπορικών σημάτων του publisher. Η Nordic αγόρασε τα δικαιώματα για αρκετά franchises της THQ, στο πλαίσιο της διαδικασίας πτώχευσης της τελευταίας και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα Darksiders και MX vs. ATV. Σημειώνεται, ότι ο γενικός διευθυντής της Nordic Games Klemens Kruezer δήλωσε μεταξύ άλλων πως η συμφωνία για το όνομα THQ έγινε χωριστά.



Το εν λόγω στέλεχος σημείωσε επίσης ότι «ελπίζουμε να καλύψουμε τις προσδοκίες των fans για όλα τα Darksiders και τα υπόλοιπα franchises της THQ, αλλά χρειάζεται αρκετή υπομονή, καθώς θέλουμε να είμαστε σε θέση να το κάνουμε σωστά».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*