Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Drew Karpyshyn, lead writer στα Mass Effect 1 και 2, στην Archetype Entertainment

*
Πριν από μερικές μέρες, σας ενημερώσαμε για τη δημιουργία της Archetype Entertainment από πρώην στελέχη της BioWare και τώρα ο Drew Karpyshyn, πρώην lead writer στα Mass Effect 1 και 2, κάνει κι αυτός το μεγάλο βήμα. Μάλιστα, θα έχει τον ίδιο ρόλο στο πρώτο μεγάλο game του νέου studio. O Karpyshyn έχει μακρά πορεία στην αγορά, αφού έχει δουλέψει και σε τίτλους όπως τα Baldur’s Gate, Star Wars: Knights of the Old Republic και Dragon Age. Την τελευταία φορά που είχε αποχωρήσει από την BioWare μάλιστα, είχε αναφέρει το ότι η ομάδα είχε σταματήσει να είναι τόσο δημιουργική και κατέληξε με έναν περισσότερο corporate χαρακτήρα. Η Archetype δουλεύει αυτή τη στιγμή πάνω σε ένα story-driven sci-fi RPG και αναμένουμε με αγωνία τα πρώτα δείγματα δουλειάς της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*