Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Nolan North επιβεβαιώνει το The Last Of Us 2

Όταν κάτι καλό βρίσκεται στον ορίζοντα κανείς δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο Nolan North που δάνεισε τη φωνή του στον David του The Last Of Us μίλησε σε panel του MetroCon την Κυριακή και δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναφέρει πως η Naughty Dog δουλεύει πάνω στο The Last Of Us 2. Η αποκάλυψη ήρθε μετά από ερώτηση για το αν συμμετέχει σε κάποιο project με την Naughty Dog εκτός του Uncharted 4 και ανέφερε πως ξέρει οτι το studio δουλεύει πάνω σε αυτόν τον τίτλο. Φυσικά κανείς δεν ξέρει σε τι στάδιο βρίσκεται η ανάπτυξη ή πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει. Αλλά ξέρουμε ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:24
Παρά τα λεγόμενα του Nolan North ο Troy Baker (που δανείζει τη φωνή του στον Joel) αναφέρει πως δεν έχει καμία πληροφορία ή ενημέρωση για το The Last Of Us 2. Θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στο συγκεκριμένο τίτλο και χαρακτήρα αλλά κανείς δεν του έχει αναφέρει τίποτα σχετικό για sequel κ.λπ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*