Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Phil Spencer μιλάει για την επόμενη γενιά

Ο Phil Spencer μπορεί να τρέχει να…μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τον τομέα του Xbox και το Xbox One, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να απαντήσει στους fans της κονσόλας που τον ρωτούν διάφορα στο Twitter. Μέσα από μια σειρά απαντήσεων που έδωσε, έχουμε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις που μπορεί μεν να μην δίνουν κάποια είδηση στην παρούσα φάση, αλλά έχουν τη σημασία τους. Αρχικά λοιπόν, στην ερώτηση fan για το αν η Microsoft θα φύγει από τον τομέα της κονσόλας, ο Spencer σημείωσε πως «το Xbox One είναι το πιο σημαντικό gaming product της Microsoft» και πως «η ομάδα του Xbox είναι 100% αφιερωμένη στο να κάνει αυτή τη γενιά, την καλύτερη όλων. Το game line-up του 2015, το νέο dashboard, το Elite Wireless Controller, το Backwards Compatibility και games όπως το Halo 5 δίνουν μερικά παραδείγματα. Και πολλά ακόμη έρχονται το 2016».



Σε ερώτηση για το αν περιμένει να βγει επόμενη γενιά κονσολών, ο Spencer δήλωσε πως αναμένει κάτι τέτοιο να συμβεί, ενώ -τέλος- σχετικά με το New Xbox Experience (το επερχόμενο dashboard update του Xbox One), σημείωσε πως θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία διάθεσής του σύντομα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Paparazzi
    • Diladi tosa grigora telionoun ta kenouria mixanimata to play 1 zuse kapou 9 xronia Kai Xbox one zi mono 3 xronia ?? Den pamee kalaaa diladi kathe 4 me 5 xronia tha alazoume mixanimata ???????

*