Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Phil Spencer μιλάει για τιμή και κυκλοφορία Xbox Series X, Scalebound και τον ανταγωνισμό με PS5

*
O Phil Spencer έδωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X, το Scalebound, την πιθανότητα να δούμε ένα νέο MechAssault game, τον ανταγωνισμό με το PS5 και αρκετά ακόμη. Ας τα δούμε αναλυτικά.



PS5
Σε σχέση με το PS5, ο Spencer σημείωσε πως αισθάνεται ιδιαίτερα καλά με τα όσα υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τις δύο κονσόλες: «Είναι σημαντικό πως και το κοινό κατανόησε τη θέση μας και τις επιλογές μας και αισθανόμαστε κι εμείς καλύτερα για τα όσα έχουμε πει πως θα κάνουμε. Ο Mark (Cerny) και η ομάδα του PlayStation έκαναν εξαιρετική δουλειά στα της επεξεργασίας του ήχου και του SSD, είδαμε τα όσα είπαν και μας άρεσαν. Μας πήρε χρόνια να καταλήξουμε στην αρχιτεκτονική και τα τελικά specs του Xbox Series X. Νομίζω πως έχουμε πλάνο για να κερδίσουμε τη γενιά. Αισθάνομαι πως έχουμε καλό πλάνο».

Ημερομηνία κυκλοφορίας Xbox Series X
Με τα γεγονότα του κορονοϊού που έχουν προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία και ανακατατάξεις, ήταν λογικό να γίνει ερώτηση και για το λανσάρισμα της κονσόλας. «Δεν θεωρώ πως θα καθυστερήσει το Xbox Series X από αυτήν την κατάσταση, ούτε κάποιο game που έχουμε προγραμματίσει για την ίδια περίοδο, όπως το Halo Infinite. Η παραγωγή στην Κίνα έχει αρχίσει να επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς».

Τιμή Xbox Series X
Λογικό ήταν να έρθει και η ερώτηση για την τιμή του Xbox Series X. Ο Spencer δήλωσε πως «Αποφασίζεις μια τιμή και μετά κοιτάς και τον ανταγωνισμό και πλανάρεις μέσω marketing κάποια παραπάνω πράγματα. Αισθάνομαι πολύ καλά με την τιμή που θα βγει η κονσόλα και τις επιδόσεις που θα προσφέρει. Έχουμε τρομερή υποστήριξη από την Microsoft. Ο CEO της εταιρείας, και προϊστάμενός μου, Satya Nadella, αλλά και η Amy Hood, η CFO της εταιρείας είναι σύμφωνοι με τα όσα ετοιμάζουμε».

Games
Σε ό,τι αφορά τα games, ο Phil Spencer σημείωσε πως θα ήθελε να δει ένα νέο MechAssault game. Ακόμη, σημείωσε πως δεν δουλεύει η Platinum Games πάνω στο Scalebound: «Ξέρω πως αρκετοί ρωτούν ακόμη αν δουλεύουμε πάνω στο Scalebound, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν μου άρεσε που καταλήξαμε να ακυρώσουμε ένα game για το οποίο μιλούσαμε για χρόνια, αλλά έτσι έχει η κατάσταση». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*