Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Open Day για τον εκπαιδευτικό φορέα SAE

Η SAE Athens, μέλος του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φορέα για Creative Media παγκοσμίως, SAE Institute, διοργανώνει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της το OPEN DAY της, παρουσιάζοντας το ευρύ και συνεχώς εξελισσόμενο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό φάσμα των Creative Media: 3D, Games, Web, Film και Audio. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του site http://athens.sae.edu/openday και να παρακολουθήστε αναλυτικές παρουσιάσεις των προγραμμάτων σπουδών που σας ενδιαφέρουν και showcases σπουδαστικών project, να γνωρίσετε το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φορέα παγκοσμίως για Creative Media και Νέες Τεχνολογίες, αλλά και να  ενημερωθείτε για την επαγγελματική και καλλιτεχνική σας σταδιοδρομία τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά εργασίας.



Ακόμη, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό προσωπικό της SAΕ και συζητήστε με καταξιωμένους επαγγελματίες από τη βιομηχανία των Creative Media, αλλά και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις της σχολής και βιώστε μία ημέρα με την οικογένεια της SAE Athens. Ειδικότερα, οι λάτρεις των video games θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών GAME PRODUCTION. Ένα πρόγραμμα σπουδών - μοναδικό στην Ελλάδα με διάρκεια 18 μήνες - το οποίο παρέχει την ευκαιρία σπουδών στην τέχνη και την επιστήμη της δημιουργίας Παιχνιδιών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, video game consoles, tablets, smartphones και άλλες πλατφόρμες, από τη σύλληψη και το σχεδιασμό (τεχνικό/επιχειρηματικό) μέχρι την υλοποίηση του τελικού παιχνιδιού και την προώθησή του στη σύγχρονη αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του εκπαιδευτικού φορέα στα παρακάτω στοιχεία:
Mail: athens@sae.edu
Διεύθυνση: Kοραή 2, Μοσχάτο (πλησίον ΗΣΑΠ)
Τηλέφωνο: 210 3217661 (καθημερινά 10:00-20:00)
Site: athens.sae.edu


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*