Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Open beta και Super Deluxe Edition για το NHL 17

Στο πλαίσιο των NHL Awards στο Λας Βέγκας, στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο gameplay trailer για το NHL 17 με τον forward των St. Louis Blues, Vladimir Tarasenko, να αποκαλύπτεται ως ο αθλητής που θα κοσμεί το εξώφυλλο του επερχόμενου τίτλου. Το trailer αποκαλύπτει επίσης ότι θα υπάρξει μια open beta για το NHL 17 και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ. Όσοι προ-παραγγείλουν το game θα αποκτήσουν διάφορα bonus, όπως ένα δωρεάν μήνα στο EA Access, EASHL Equipment bundle, NHL 94 Goal Celebration, και 1 Gold Pack την εβδομάδα (για 10 εβδομάδες).



Ακόμη, ανακοινώθηκε η Super Deluxe Edition του NHL 17. Το πακέτο περιλαμβάνει 25 Gold Plus Packs για την Hockey Ultimate Team (2 κάθε εβδομάδα για 25 εβδομάδες), 1 Gold Plus Packs κατά την είσοδο σας στοNHL Hockey Ultimate Team (“HUT”) game mode και κωδικό εξαργύρωσης (εάν απαιτείται), ενώ τα υπόλοιπα πακέτα θα διατίθενται κάθε Κυριακή, όπου οι παίκτες θα πρέπει να συνδέονται στο UHT κάθε εβδομάδα –για να λαμβάνουν τα πακέτα εκείνης της εβδομάδας. Εάν παραλείψουν μία εβδομάδα, δεν θα λάβουν αυτά τα πακέτα. Άλλα bonus περιλαμβάνουν αποκλειστικά κοσμητικά items και NHL ‘94 Team Celebration για την Hockey League. Δείτε παρακάτω νέα screenshots και το πρώτο trailer του τίτλου. Το NHL 17 έρχεται στις 13 Σεπεμβρίου για Xbox One και PS4.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*