Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Organa, Solo και Palpatine στο Star Wars Battlefront

*
Οι Electronic Arts και DICE, ενθουσιάζουν ακόμα περισσότερο τους fans ανακοινώνοντας τρεις νέους playable characters για το Star Wars Battlefront. Έτσι, οι Leia Organa, Han Solo και Emperor Palpatine έρχονται να προστεθούν στο game μαζί με τους Luke Skywalker και Darth Vader. Η ανακοίνωση, βέβαια, συνοδεύτηκε και με τις απαραίτητες πληροφορίες. Η ομάδα ανάπτυξης θέλει να μεταφέρει στο παιχνίδι την ουσία και το πνεύμα από την πρώτη τριλογία των ταινιών Star Wars και ως εκ τούτου το gameplay έπρεπε να «κτιστεί» γύρω από τους χαρακτήρες τα Lightsabers και Force abilities.



Leia Organa
Η Leia ήταν η πιο περίπλοκη, όπως σημειώνει η DICE, δεδομένου ότι δεν έχει ένα συγκεκριμένο, αγαπημένο όπλο, έτσι έπρεπε να επικεντρωθούν σε διαφορετικά στοιχεία. Είναι σαφές ότι η Leia είναι μια ηγετική προσωπικότητα, έτσι στο Star Wars Battlefront έχει κάτι παραπάνω από υποστηρικτικό ρόλο. Εκτός από το να βοηθάει τα μέλη της ομάδας, οι παίκτες που θα κάνουν spawn κοντά της θα επιστρέφουν ως Alderaan Honor Guards. Επιπλέον, αν θυμάστε, στη τριλογία η Leia εξόντωνε γρήγορα τους stormtroopers και η ομάδα ανάπτυξης βασίστηκε σε αυτή της την ικανότητα. Το όπλο Trooper Bane μπορεί να εξοντώσει με μία βολή τους stormtrooper, ενώ στους Villains θα προκαλεί μεγάλη ζημιά και θα τους ακινητοποιεί προσωρινά.



Η Leia ξέρει επίσης και να αμύνεται: η Enhanced Squad Shield είναι πολύ ισχυρή και μπορεί να σταματήσει κάποιες Force abilities, ενώ μπορεί να πυροβολήσει μέσα από την ασπίδα -με το Trooper Bane ενεργό- κάτι που δεν μπορούν οι ground troopers. Η Enhanced Squad Shield είναι ιδανική αν θέλετε να προστατέψετε μια συγκεκριμένη περιοχή του χάρτη, όπως η Uplink Station στο Walker Assault. Στη συνέχεια υπάρχει το Supply Drop, ακόμα ένα πλεονέκτημα της Leia και κατ΄ επέκταση των Rebel forces. Ενεργοποιήστε αυτή την ικανότητα και θα προσγειωθούν power ups για τους ground troopers, ή health boosts για άλλους Hero characters. «Αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδας σας, οπότε φροντίστε να το χρησιμοποιείτε όσο πιο συχνά μπορείτε», αναφέρει η DICE.

Han Solo
Όπως και στις ταινίες, έτσι και στο παιχνίδι ο Han Solo είναι ο πιο συμπαθητικός χαρακτήρας, κάτι που τον μετατρέπει σε μοναδική προσωπικότητα για τα gameplay features και σίγουρα θα ενθουσιαστούν οι fans του Star Wars. Άλλωστε, όπως σημειώνει η ομάδα, οι παίκτες έχουν δείξει την αγάπη τους κατά τη διάρκεια των playtests. Ο Han Solo λοιπόν έχει σχεδιαστεί με βάση την αρχή της επικής τριλογίας, που σημαίνει ότι δεν εξαρτάται και πολύ από τους άλλους. Έχει κοινά χαρακτηριστικά με έναν Rebel trooper, αλλά διαθέτει πολύ πιο ενισχυμένο οπλοστάσιο και είναι ο πιο εύκολος ήρωας, σύμφωνα με την DICE. Είναι επιθετικός, δυνατός και σβέλτος. Συγκεκριμένα, ο Han Solo έχει τρεις χρήσιμες ικανότητες για να εξομαλύνει περισσότερο τις πιθανότητες να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την Αυτοκρατορία και η πρώτη ονομάζεται Rapid Fire. Ενεργοποιείται για μερικά δευτερόλεπτα και ο Han πυροβολεί με το Blaster απρόσκοπτα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για υπερθέρμανση. Εκτός του ότι μπορεί να εξοντώσει γρήγορα πολλούς Stormtroopers, είναι αποτελεσματικό και με villains όπως ο Darth Vader.



Ο Han Solo, όπως θα θυμάστε, έχει επίσης  την τύχη με το μέρος του και εδώ είναι που έρχεται η δεύτερη δύναμη του ήρωα, το Lucky Shot.  Είναι πανίσχυρη και αποτελεσματική ενάντια στα οχήματα, μπορεί να λειτουργήσει επίσης αποτελεσματικά και στους πεζούς καθώς είναι αρκετή μια βολή να σπάσει την άμυνα του Darth Vader.

Emperor Palpatine
Ο Emperor Palpatine αναφέρεται ως ο αγαπημένος χαρακτήρας του Lead Hero Designer του Star Wars Battlefront Jamie Keen, ο οποίος σημείωσε ότι η ανάπτυξη του ήταν μια πρόκληση. Ο Palpatine στην αρχική τριλογία εμφανίζεται ως αδύναμος γέρος, στην πραγματικότητα όμως είναι εξαιρετικά ισχυρός. Αυτή τη διπρόσωπη πλευρά ήταν κάτι που η ομάδα ήθελε να μεταφέρει και στο gameplay. Η κύρια επίθεση του Emperor Palpatine είναι η iconic Force Lightning, η οποία κάνει μεγάλη ζημιά στα στρατεύματα. Υπάρχει βέβαια και η πιο δυνατή μορφή της δύναμης (Chain Lightning), η οποία προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται γύρω του προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια άλλη δύναμη ονομάζεται Force Dash, η οποία προκαλεί δυσάρεστες εκπλήξεις στους αντιπάλους. Με το Force Dash ο  Palpatine μπορεί να κινηθεί αστραπιαία σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εξοντώσει τους εχθρούς του πριν καν τον αντιληφθούν!



Ο εν λόγω villain έχει επίσης υποστηρικτικό ρόλο στην ομάδα καθώς είναι ικανός να παρέχει powerups για τους άλλους και τον εαυτό του. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει τους πόρους της Αυτοκρατορίας και να μοιράσει power-ups για να τους συμπαίκτες και να ενισχύσει την υγεία άλλων villains. Σαφώς, όλα τα παραπάνω προκαλούν ενθουσιασμό στους fans ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι το Νοέμβριο, όπου και αναμένεται η κυκλοφορία του Star Wars Battlefront για PS4, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Star Wars: Battlefront
    • 12+ pegi 12+
      • 9.5 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (5)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://starwars.ea.com/battlefront FOLLOWERS 20 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*