Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PES 2016: Μόνο 15 οι επίσημες άδειες για τις ομάδες του Euro 2016

Το επερχόμενο Euro 2016 DLC του PES 2016 δεν θα διαθέτει όλες τις επίσημες άδειες για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, μόλις 15 από τις 24 εθνικές ομάδες του Euro 2016 θα βρίσκονται στο πακέτο με επίσημη εμφάνιση, πρόσωπα παικτών, ονόματα κ.λπ. και αυτές θα είναι οι Αγγλία, Ουαλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ουκρανία, Τσεχία, Κροατία, Σλοβακία, Ισλανδία, Τουρκία, Αλβανία, Βόρεια Ιρλανδία και η Γαλλία.  Κάτι τέτοιο σημαίνεί ότι δεν θα υπάρχουν επίσημες άδειες για τις εθνικές ομάδες: Ρουμανία, Ελβετία, Ρωσία, Πολωνία, Βέλγιο, Δημοκρατία της Ιρλανδίας, Σουηδίας, Αυστρίας και της Ουγγαρίας.



Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το DLC θα περιλαμβάνει μόνο ένα γήπεδο και συγκεκριμένα το Stade de France, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Euro 2016 τον Ιούλιο. Το Euro 2016 downloadable add-on για το PES 2016 αναμένεται δωρεάν σε όλα τα formats στις 24 Μαρτίου. Θα υπάρξει μια έδοση standalone στις 21 Απριλίου για τα PS3 και PS4, που θα περιλαμβάνει και το PES 2016.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
24 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Konami

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • και υστερα εχεις τους κολλημένους και καλα φανατικους pro evolutionίστες και σου λενε τις φιλοσοφίες τους!
      χοαχοαοχα γελάνε και τα γρασίδια!!!
      Αυτη η Konami δικαιώνει καθε φορά και περισσότερο εκεινους που τη κράζουν!
      Δε ντρέπονται οι ξεφτίλες....
      ουτε ερασιτεχνες δε θα εφτιαχναν κατι τοσο ελλειπές!!!

      Μπράβο παντως που εχουν ενα ολοκληρο γηπεδο το οποίο θα θυμίζει γαλλία!!!
      οχοαοχαοοαχοχα
      χοαοχαοοχοα
      χοαοχοαοοαο

      ρεζίλια!!!

    • Georgebor
    • Ντροπή...Το λέω εγώ που είμαι φαν και το προτιμώ από το Φιφα αλλά όταν παίρνεις δικαιώματα του Euro δεν λες ότι θα βάλω τις μισές ομάδες..Δεν με ενοχλεί γενικότερα στο Προ αυτό αλλά το θεωρώ κοροϊδία όταν περιμένεις Euro και σου εμφανίζουν EuroΒύζιον.

    • darkshark981
    • Ας το βγάλουν με το καλό , να το κατεβάσω να το patcharo να βάλω τις ομάδες με τα ονόματα τους κτλ να γίνει της προκοπής !

    • Leokahri
    • Οι τυπαδες ειναι για τα πανηγύρια !!!! Πως καταφέρνουν και ξεπερνάνε συνέχεια των ίδιο τους των εαυτό στη μαλακία !!!! Ούτε της ομάδες αλλά ούτε και τα γήπεδα της διοργανώσεις ??????? KONAMI άντε και γαμ..σου επιτέλους !!!!!!!

    • periklis
    • @vonzuchter

      1ον ) μαγκιά του ανταγωνιστη
      2ον) ο ανταγωνιστης παντα ειχε δικαιωματα οσο θυμαμαι σωστα? ξανα μαγκιά του.
      3ον) Οταν χάνεις δικαιώματα τοτε για να ισσοροπίσεις καπως τη κατασταση κανεις κατι οτι μπορεις...
      πχ μπορουσαν να προσθεσουν γηπεδα που δεν εχει το fifa...καραισκάκης πχ...δε θα με χάλαγε....
      4ον) Αν δεν εχεις δικαιώματα, δε πας να αγοράσεις τα δικαιώματα του euro η του champions league χωρις γηπεδα και εμφανισεις και ομάδες...

      ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΓΚΕΣ.....

      καποιοι προλαβαν να μου βαλουν αρνητικη ψηφο! χαοχοαχοαοαχοαχοαχοχχαοχαοαχο ρε ποσοστα περνετε απο τη κονάμι!?? χοαοχαοχοαοχαοαχοαχ κακομοίρηδες!

      Πρέπει να καταλαβουμε οτι το ποδοσφαιράκι αυτο εχει καταντησει ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.....
      Ειναι κριμα γιατι πρεπει να υπάρχει ανταγωνισμος....
      Ομως αν δε μπορουν αλλο καλυτερα να το διαλυσουν....
      Ξεφτιλίζουν ενα τιτλο που μεγαλούργησε καποτε και ηταν ασυναγωνιστος!

      Ας αλλάξουν ονομα τουλαχιστον να μην συνδέεται το χθες με το σημερα!
      Ας το ονομάσουν "amateur decline soccer"

    • periklis
    • εγω εχω τη fifaρα μου και ευχαριστιέμαι ποδοσφαιράκι με τον αδερφό μου και τους φιλους μου....και ασε τους κολλημένους με το pro να μαραζώνουν ........μονο και μονο απο πεισμα.......
      Ολοι ρε μαγκες παιζαμε pro καποτε αλλα πλεον ειναι καταντια....μη πετάτε αλλο τα λεφτά και το χρόνο σας για το προιόν μιας εταιριας που πια δε σας σέβεται...

    • nkav64
    • @periklis, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός, εφόσον δεν προσβάλει, να λέει ελεύθερα τη γνώμη του.

      Από εκεί και πέρα, επέτρεψέ μου να πω ότι χαρακτηρισμοί όπως κακομοίρηδες δεν προάγουν το διάλογο.

    • TomTom
    • @ periklis

      " εγω εχω τη fifaρα μου και ευχαριστιέμαι ποδοσφαιράκι με τον αδερφό μου και τους φιλους μου....και ασε τους κολλημένους με το pro να μαραζώνουν "

      " Ολοι ρε μαγκες παιζαμε pro καποτε αλλα πλεον ειναι καταντια "

      Θα γράψω κάποια πραγματάκια σε σχέση με αυτά που έγραψες :

      Θα ξεκινήσω απ'ο το δεύτερο που είπες ότι έπαιζες Pro κάποτε.
      Όταν εσύ λοιπόν έπαιζες Pro κάποτε δεν είχε ΟΥΤΕ τα μισά δικαιώματα. Και όμως το έπαιζες.
      Γιατί ?
      Επειδή ήταν καλύτερο του Fifa να υποθέσω. Σαν Gameplay εννοώ.
      Επίσης να υποθέσω πως τότε δεν σε πείραζε αν είχε κανονικό όνομα η ομάδα, κανονικό πρόσωπο ο παίκτης, σωστά ονόματα τα στάδια.
      Ήθελες απλά να ευχαριστηθείς Gameplay.

      Aς πάμε στο 1ο τώρα.
      Το να παίζες την "fifάρα" σου επειδή πλέον το Fifa σου αρέσει περισσότερο δεν πάει να πει πως όλοι οι άλλοι που ΔΕΝ τους αρέσει πρέπει να είναι κολλημένοι. Σαν Gameplay εννοώ. Απλά τους αρέσει πιο πολύ το Gameplay του Pro.

      Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει από το 1ο και το 2ο είναι πως μάλλον εσύ είσαι ο κολλημένος.
      Κολλημένος με το ποιο ποδοσφαιράκι έχει τις περισσότερες άδειες και όχι με αυτό που έχει το καλύτερο Gameplay.

      Γιατί όπως σου ξαναείπα όταν εσύ έπαιζες κάποτε Pro δεν είχε ούτε τις μισές άδειες. Οπότε δεν μπορείς να βγαίνεις και να "κράζεις".

      Hashtag :
      #periklis #Κολλημένος_Με_Τις_Άδειες

    • mariodm22
    • Εεεεε θα γινει και εδω η κατασταση σαν το GTA . To Mitsubishi που το λενε Mitsukabitsi ετσι και στο Pes την Real Madrid θα την λενε Real Mardidakagia ....

      Τωρα αν εισαι κολλημεμενος με την μπαλα παιξε προπο . ΑΣΕ τον Θειο και πιασε το Τζοκερ !!!

    • lefteris58
    • Καλώς ή κακώς τα δικαιώματα είναι πολύ σημαντικά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Σκεφτείτε ένα παιχνίδι NBA χωρίς επίσημες ονομασίες ομάδων και παιχτών. Παλιά πούλαγε παρά τις τραγικές ελλείψεις γιατί είχε το καλύτερο gameplay. Μετά το 2006 το "θα" κυριαρχεί στο λεξιλόγιο της Konami, γι' αυτό πήγαν οι περισσότεροι στο Fifa. Μετά το 2006 συνέχεια δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν. Οι εποχές αλλάζουν Konami, οι απαιτήσεις πλέον είναι πολύ μεγαλύτερες.

    • periklis
    • @TOMTOM

      συμφωνω...δεν εστιαζες τοσο στις αδειες....αλλα στο gameplay.
      Oμως γενικα το θεμα των αδειων καποτε και των προσωπων ακομα και των ονομάτων δεν μετραγε τοσο διότι βημα βημα εξελισονταν τα ποδοσφαιράκια και δε σε απασχολούσε.
      Εγώ τρωω κολλημα φιλε με τη κοναμι διοτι ΣΗΜΕΡΑ 2016 τα πραγματα εχουν αλλάξει και δεν δικαιολογήται τετοια αποκλιση δικαιωμάτων απο τον ανταγωνιστη τους.
      Μη συγκρινεις λοιπον το χθες με το σημερα γιατι ειναι δυο ανομοια πραγματα....εντελως ομως...

    • vonzuchter
    • Δε νομιζω οτι το pro εχασε τη μεγαλη μαζα του κοινου του λογω των αδειων.. για δεκα χρονια παιζαμε με castolo παικταρα και merseyside red και δε διναμε δεκαρα. Το pro ηττηθηκε για τον ιδιο λ ογο που ειχε ηττηθει το φιφα την εποχη 1999-2006... Λογω gameplay. Και αυτοι που ακομα το παιζουν , παιζουν καθαρα για το Gameplay επειδη το προτιμουν απο το φιφα. Απλα πραματα. Η ΕΑ παντα προσπαθουσε να πεταξει τον ανταγωνιστη της αγοραζοντας τα δικαιωματα αποκλεικα. Το εκανε και στο αμερικανικο ποδοσφαιρο και εξαφανισε το αντιστοιχο game της 2κsports που ηταν ετη φωτος μπροστα τοτε εποχες 2005-2006 απο το madden και μαλιστα το παιχνιδι παιζονταν για 3-4 χρονια φανατικα. Προσπαθησε να το κανει και στο μπασκετ αλλα δε μπορεσε λογω της διαφορετικης φιλοσοφιας που εχει το ΝΒΑ και δε πουλαει ευκολα αποκλειστικα δικαιωματα. Στη προκειμενη περιπτωση ομως δε νομιζω οτι προκειται για κατι τετοιο. Απλα το φιφα ειναι καλυτερο ποδοσφαιρακι και το pro ολο υποσχεται αλλαγες αλλα δε μπορει να αλλαξει αν και τα τελευταια 2 χρονια εκλεισε λιγο η ψαλιδα. Τωρα για τις αδειες η ΕΑ ειναι κολοσσος και δε νομιζω οτι η ΚΟΝΑΜΙ εχει τα φραγκα να ψωνισει αδειες τοσο ακριβο που εχει γινει το ποδοσφαιρο. Πιστευω οτι το pro διανυει τα τελευταια χρονια ζωης του , μακαρι να βγω ψευτης.

    • Paparazzi
    • Ree pedia kseris ti stenaxorieme oti palia pote den edeines 60evro pexnidei , olli adigrafa eixame tora pou pethane Ta cipakia pou den vgazoune Kai kathara fraga pou vazoun sti cepitous I konami den mborei na pari Ta dikeomataa an einai dinaton Kai gia gamplay min moulete giatei an paris naymar outee mboris na paris tin bala Kai oxei Kai sto super start na vazw 9 goal Kai sto online namin mboris na pekseis ena pexnidi prokopis sto FIFA an valeis sto pio diskolo 9 goal na mou tripisete tin mitii Kai online einai mera me nixta diafora FIFA me pro Kai milaoo to atomo pou pezw apoto international super start soccere ;)

    • mariodm22
    • Ρε παιδες δωρεαν ειναι τι συζηταμε τωρα ... Κολλαμε στα ονοματα λες και τα κοιτας οταν παιζεις ποδοσφαρακια ... Υπαρχουν περιοδοι που το Pes ειναι καλυτερο και αλλοι που ειναι το Fifa και παντα αυτα πανε με τα γουστα . Τωρα ποσες πωλησεις εκανε το ενα και ποσες το αλλο ειναι πραγματα που πανε και ερχονται ...

    • Zegr
    • Εμενα δεν με πειραζουν τα δικαιωματα αλλα Euro 2016 ειναι αυτο...βαλε και κανενα γηπεδακι βρε αδερφε..Δειξε οτι κανεις μια προσπαθεια τελος παντων,το κατι παραπανω που θα εκτιμησει και ο gamer,αλλα τιποτα...
      Εγω το παιζα στο pc και παντα κυκλοφορουσαν διαφορα option files ή patch οποτε τα δικαιωματα δεν με πειραξαν ποτε ειδικα εφοσον το gameplay ηταν ετη φωτος μπροστα σε σχεση με το Φιφα.Τωρα ομως ειναι χειροτερο του

*