Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus games Αυγούστου: Yakuza 5 και άλλα

Ήρθε η ώρα να μαθαίνουμε ποια games προσφέρει η Sony στους συνδρομητές PS Plus για τον Αύγουστο του 2016. Η λίστα περιλαμβάνει τα Tricky Towers (PS4), Rebel Galaxy (PS4), Yakuza 5 (PS3), Retro/Grade (PS3), Patapon 3 (PS Vita), Ultratron (PS Vita, PS3, PS4). Το παρακάτω video σας δίνει μια πρώτη γεύση για τους τίτλους του PS4. Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για download στις 3 Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kafroc
    • Θα επιμείνω στην πάγεια απαίτηση μου η Sony είτε να αφαιρέσει την συνδρομή Plus για το Online η έστω να υπάρχει μια συνδρομή μόνο γι'αυτό με 4.99€. ΔΕΝ είμαστε υποχρεωμένοι να το τρώμε στην μάπα με το ΖΟΡΙ!

    • PORTAL
    • Βασικα υπαρχει η κοροϊδια και υπαρχει και το Plus. Ενας φορος στους gamers. Και μη μου πει κανεις "ειναι μονο 50 ευρω τον χρονο". Αμα ειναι ετσι, να του δωσω το pay pal μου να μου βαζει και μενα ενα πενηνταρακι αφου ειναι ψιχουλα.

      Και μια απορια. Aν καποιος πληρωνει plus μονο για να παιζει Rocket League multiplayer, το οποιο ειναι cross play με PC, για ποιους server πληρωνει ακριβως;

    • evergrey
    • Παλι το Retro Grade?Το 2012 το ειχαν βαλει.
      Το Yakuza σωζει την παρτιδα,αν και αρκετοι το εχουν ηδη κατεβασει απο τον προηγουμενο μηνα λογο λαθους.
      @PORTAL πραγματικα σαν "φορος" ειναι πια το Plus ετσι οπως εχει καταντηση.Και ειδικα στους PS4αδες!
      Ultratron και Patapon(παλια αγαπη) θα πεσει λιωσιμο στο "βητακι".

    • GamingFun
    • Όπως φαίνεται το Yakuza 5 πρέπει να είναι το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι που θα δώσει η SONY τον Αύγουστο στους συνδρομητές της.
      Το θετικό και αρνητικό ταυτόχρονα της υπόθεσης είναι, ότι είναι μόνο για το PS3.
      Τώρα το να πω υπομονή, μιας και η SONY μπορεί να διορθωθεί στο μέλλον, μάλλον θα φανεί (και ίσως θα είναι) παρηγοριά στον άρρωστο...

    • Enwsitis21
    • Συμφωνώ ότι τα games που δίνει η Sony ειδικά στο PS4 είναι κοροϊδία.
      Όμως το ότι πήρα το NBA 2K 16 για έμενα έχει βγάλει τα λεφτά του( 50άρικο).
      Δεν είναι πολλά τα 50 ευρώ για μια υπηρεσία που στη τελική ένα με δύο game να δώσει καλα έβγαλε τα λεφτά της.
      Μην μου αρχίσετε ρε μεγάλε επειδή έχεις λεφτά εσύ αυτόματα δεν συνεπάγεται ότι έχουμε όλοι.
      Δεν φταίει η Sony για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα.
      Για χρόνια ήμουν και εγώ άνεργος (μπορεί να είμαι αύριο πάλι) και μου φαίνονταν πολλά τα λεφτά για ψώνια από το supermarket πόσο μάλλον για το Ps plus.
      Αλλά δεν σημαίνει επειδή δεν μπορώ να αγοράσω κάτι εγώ αυτόματα είναι κλοπή είναι κοροϊδία δεν αξίζει κτλ (μιλάω για προϊόντα που δεν είναι πρώτης ανάγκης).
      Αράξτε λίγο, για χρόνια έκανα χωρίς ούτε και μια κονσόλα(4 για την ακρίβεια) δεν έπαθα κάτι αλλα ούτε και έκραζα από εδώ και από εκεί ότι φταίει ο εκάστοτε κατασκευαστής του προϊόντος που θέλω.
      Και για να κράζετε για το ps plus λογικά έχετε ps4 και για να έχετε ps4 σημαίνει με τον Α ή τον Β τρόπο είχατε λεφτά για να το πάρετε (τα φυλάγατε ευρώ προς ευρώ ,φτύσατε αίμα στη δουλεία κτλ).
      Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που αν του πείτε ότι δώσατε 400 ευρώ για το Ps4 θα νομίζει ότι είσαστε ο Ωνάσης για αυτό χαλαρά.

    • Altair
    • Προηγούμενο μήνα Furi,τώρα Yakuza 5,μια χαρά.Κερασάκι το Patapon 3 Για λιώσιμο στο Βήτα τώρα το καλοκαίρι.

    • peterf76
    • Τελικα ακυρη η Sony στα Psplus στο xbox Live καλυτερα παιχνιδια δυστιχως..εαν και πουλησα το xboxone και πηρα Ps4 Μονο και μόνο για shadow of the best και god of war και καποια παλιοτερα exlcusive ...κατα τα αλλα εκανα πατατα που εδωσα το xboxone

    • Tim of Heavens
    • Σαν παιχνίδια αν το δείτε σφαιρικά είναι καλά γι'αυτόν τον μήνα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεσαι πάνω από ένα σύστημα για να τα απολαύσεις. Για το Yakuza θες PS 3, για το Patapon θες PS Vita, για το Rebel Galaxy θες PS 4. Όποιος έχει και τα 3 συστήματα είναι ο κερδισμένος από την συνδρομή. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά με τη MS όπου η δεύτερη σου δίνει 4 games κάθε μήνα όπου μπορείς να τα εξασφαλίσεις έχοντας μόνο Xbox One. Το καλό είναι ότι σε μερικούς τίτλους του Xbox 360 π.χ. Borderlands, Alan Wake τα DLCs είναι δωρεάν αν τα κατεβάσετε από Xbox One μέσω backward compatibilty. Αυτό είναι fact, δεν έχει να κάνει με ανώρισμους fanboyισμούς ή προτιμήσεις του καθενός.

*