Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Store: Τίτλοι κάτω των €10

*
Η Sony σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε διάφορους τίτλους μέσω του PlayStation Store με τιμή κάτω των 10 ευρώ. Η προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως την 1η Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει τίτλους όπως Battlefield 4, Tomb Raider: The Definitive Edition, Metal Gear Solid V, Mirror’s Edge Catalyst, Sleeping Dogs Definitive Edition και αρκετά ακόμα. Επίσης, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου οι κάτοχοι του PS4 μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς του Deal of the Week και να αποκτήσουν το Rainbox Six Siege Year 2 Pass. Tέλος, μέχρι τις 22 του μηνός μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας το Overwatch: Game of the Year Edition σε προνομιακή τιμή. Την πληροφορία θα την βρείτε όλη μαζεμένη στο ευρωπαϊκό PS Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*