Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS4: Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο format στην Ασία

Κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνέντευξης Τύπου στα γραφεία της Sony στο Τόκιο, ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας Hiroyuki Oda ανακοίνωσε ότι το PS4 είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κονσόλα στην Ασία, ξεπερνώντας κάθε άλλο σύστημα της εταιρείας. Η Sony Computer Entertainment Asia πιστεύει ότι σημαντικό ρόλο έχουν παίξει τα bundles που έχουν διατεθεί για την κονσόλα, ένας τομέας που η εταιρεία τόνισε πως θα επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Επίσης από την κυκλοφορία του PS4 και έπειτα, το PlayStation Vita έχει σημειώσει αύξηση στις πωλήσεις του κατά 25%. Σε αυτό βοήθησε και η κυκλοφορία συγκεκριμένων τίτλων όπως τα Freedom Wars, Legend of Heroes και Sword Art Online, ενώ φαίνεται πως και η δυνατότα remote play μεταξύ PS Vita και PS4 αποτέλεσε για πολλούς καταναλωτές λόγος για να αγοράσουν την φορητή κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Εφόσον τα πηγαίνει τόσο καλα το Brand PS, πόσα λεφτά χάνει από τα άλλα προιόντα η SONY;

      Γιατί πάλι ανακοίνωσε μείωση των προβλεπόμενων εσόδων για 5η συνεχόμενη φορά. Και τέλος πάντως γιατί δεν τα πουλάει όλα τα άλλα μπας και δει καμια άσπρη μέρα (κινητή τηλ,τηλεοράσεις,ηχοσυστήματα κλπ);

    • Sephiroth
    • Volga, η κίνηση με τα laptop ήταν αρκετά γενναία γιατί όπως και να το κάνεις, τα VAIO ήταν δυνατό όνομα. Τα άφησαν πίσω. Δεν ξέρω τι θα κάνουν με τα υπόλοιπα, είναι και θέμα γοήτρου σε ορισμένες περιπτώσεις. Απλά το θέμα είναι πως πλέον το PS ισχυροποιείται απίστευτα εντός της εταιρείας, πράγμα καλό για όλους μας :)

    • Tim of Heavens
    • Μωρέ μπράβο στη Sony. Του δίνει και καταλαβαίνει. Φαντάζομαι αν είχε κανένα πολύ ισχυρό τίτλο από την αρχή π.χ. Uncharted 4 θα έκανε μεγαλύτερο πανηγύρι.

    • Scott_Pilgrim
    • Όταν.βγάζεις 15 διαφορετικά μοντέλα σε ένα χρόνο, θα έχεις και χασούρα. Πρέπει να αλλάξει κάτι η Sony γιατί η πολιτική της είναι άστα να πάνε σε τέτοια θέματα.

      Χαίρομαι τουλάχιστον που το ps brand γίνεται πιο δυνατό

    • monstermax
    • Το PS4 δεν υπάρχει κάτι για να το σταματήσει, το Χ1 -όπως έχω ξαναγράψει- δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα για φέτος πέρα από κάποια αναμενόμενα. Τα πρώτα νούμερα από το X1 σχετικά με το άνοιγμα στις "νέες αγορές" δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά αν και τα λαμβάνω βάση vgchartz. Βέβαια έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

      Ωραία τα νέα σχετικά με το Vita στην Ιαπωνία αλλά η κατάσταση για το φορητό είναι όπως την γνωρίζουμε με κάποιες αναλαμπές. .

      Η Sony πάντως δείχνει να μην συνέρχεται από τα προβλήματα της, πρόσφατα δήλωσαν αύξηση των προβλέψεων για το τωρινό οικονομικό έτος με τις απώλειες να ανέρχονται στα περίπου $2δίς.

    • Dural
    • Τώρα θέλουν και καλές πωλήσεις με τα Z3 και Z3 Compact σε Ευρώπη και Αμερική, και το 2014 θα κλείσει με μία γλυκιά γεύση.

    • TASP
    • 25% αυξηση που;Ιαπωνια; α κι εκει κατακρημνίζεται πλεον,13000 την προηγουμενη εβδομαδα κατά το media create που κοινοποιησατε τα στοιχεια του κι στην ιστοσελιδα,6000 πωληθεντα με βαση τις διαρροες του npd για το μηνα Αυγουστο...το psvita βαδιζει σε περιεργες ατραπους,ενδεχομενως ειναι κι η τελευταια φορητη της σονυ,εχει παραδεχθεί ποτε τη παταγωδη αποτυχια του;
      monsterax το θεωρεις χαμηλο;γιατι εγω το εκλαμβάνω ως υπερεκτιμηση!28.000 συν απο 13 Ευρωπαικες μικρες χωρες/αγορες;παντως μην ανησυχεις εχει βελτιωθεί εντυπωσιακα στους υπολογισμούς του,μαλιστα δεν ειναι αποκυηματα του νου οι αριθμοι,λαμβανει πληροφοριες απο καταστήματα κι χρησιμοποιει καποιους αλγοριθμους!το 1εκ ps4 στην βρετανια το επετυχε,κι το συνεχαρημεν τα μελη του:ρ!οι αποκλισεις του δεν ειναι μεγαλες,κι ως επι το πλειστον επαληθευεται,εγω θα ελεγα ότι ειμαστε τυχεροι που υπαρχει,αποτελει την μοναδικη ενδειξη...κι τα οποια τυχον λαθη πρεπει να συγχωρούνται,ιδιως όταν δεν ειναι πολλα!υ.σ πραγματικα σαρωνει το ps4 στις μικρες αλλα αναπτυσσομενες αγορες...κι αυτό εχει προξενησει τεραστια προβλήματα στην εκτιμηση των πωλήσεων του,ειναι δυσχερες να υπολογιζεις ινδια σιγκαπουρη κι τα συναφή! :ρ

*