Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Philips Hue, Chariot και Sharknado: Τι είναι ακριβώς;

Τα Hue Lights της Philips είναι σύστημα με δικτυωμένες λάμπες LED που μπορεί να ρυθμιστεί χρωματικά κατά το δοκούν, να ελεγχθεί εξ αποστάσεως μέσω mobile apps κ.λπ. Αυτό δεν το ακούμε πρώτη φορά. Μόνο που η ολλανδική εταιρεία είναι να κάνει κάτι παραπάνω, να συνδυάσει κάπως το σύστημά της με ένα videogame και μια ταινία. Το videogame που διάλεξε είναι το Chariot της Frima Studio, και συγκεκριμένα η έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox One. Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι ότι ο φωτισμός αλλάζει για να ταιριάζει με τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι, για ακόμη πιο μαγευτική ατμόσφαιρα.



Και η Philips θέλει να κάνει το ανάλογο και με ταινία και σε συνεργασία με το αμερικανικό Syfy. Το συνδρομητικό κανάλι θα συμπεριλάβει επιπλέον πληροφορία στην πρεμιέρα του…Sharknadeo 3: Oh Hell No!, η οποία θα μεταφέρεται στο σύστημα φωτισμού μέσω της εφαρμογής Syfy Sync. Φανταζόμαστε ότι έχει να πέσει πολύ μπλε και κόκκινο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοια συνεργασία αφού κάτι ανάλογο είχε γίνει για την τηλεοπτική σειρά 12 Monkeys (κάτι πάει να γίνει) και τα πρώτα δύο Sharknado (Oh Hello No! indeed). Αν τουλάχιστον θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύστημα Philips Hue, κάντε κλικ εδώ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*