Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Playable μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα το The Flock

Το ασύμμετρο multiplayer horror game The Flock θα είναι playable μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, η Vogelsap, η οποία υπογράφει την ανάπτυξη του τίτλου, σημειώνει ότι μόλις εξαφανιστεί όλος ο in-game πληθυσμός των Flock, οι παίκτες δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση στο game. Κάθε θάνατος στο παιχνίδι θα έχει ως αποτέλεσμα τη μόνιμη εξαφάνιση ενός κοπαδιού (Flock) έως ότου να μην μείνει τίποτα. Μετά το "τέλος", ο τίτλος δεν θα είναι πλέον playable, ενώ πριν, θα υπάρξει ένα grand finale event που θα ανακοινωθεί πριν εξαφανιστεί ο κόσμος του παιχνιδιού. Η Vogelsap αναφέρει επίσης ότι ο πληθυσμός των Flock θα ενσωματωθεί στο μενού του game, στο Steam, στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου και στο “The Flock's sub-reddit”, έτσι δεν θα υπάρχει ποτέ αμφιβολία για το πόσες ζωές έχουν απομείνει.



Ακόμα, ο creative director Jeroen van Hasselt σημείωσε ότι ο πληθυσμός υπολογίζεται με βάση τα δεδομένα που συλλέγουν οι developers από την closed beta που «τρέχει» αυτή τη περίοδο, ενώ ο αριθμός των Flock θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη κυκλοφορία του τίτλου που αναμένεται εντός του 2015. «Το game έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει μια καθηλωτική, τεταμένη / τρομακτική και αντισυμβατική εμπειρία. Θέλουμε ένα κλιμακούμενο φινάλε μετά το οποίο οι παίκτες θα θυμούνται τον τίτλο, αντί να χάσουν σταδιακά το ενδιαφέρον τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο van Hasselt, ο οποίος στη συνέχεια σημείωσε ότι το στούντιο παίρνει μεγάλο ρίσκο, μιας και κάποιοι παίκτες ίσως να μην αγοράσουν ένα game που ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα «χαθεί» για πάντα. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το επερχόμενο The Flock μέσα από τον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Τι κουλό είναι αυτό...ποιος θα αγοράσει το παιχνίδι όταν δεν θα μπορεί να το παίξει όσο θέλει;!πιστεύω είναι καθαρά για τις εντυπώσεις και δεν θα ισχύσει...

    • yaponvezos
    • Ισχύει κανονικότατα και έχει νόημα αν το δεις ως social experiment και "μοναδική εμπειρία" με την κυριολεκτική έννοια της φράσης.

      Γεννιέται, ζει και πεθαίνει.

    • mysterious
    • Τοτε πρεπει να ειναι τρελος καποιος για να το αγορασει.Και θα βρεθουν αρκετοι που ζουν για καθε ειδους προκληση.

*