Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokemon Go: Malware σε side loaded app

Το Pokemon Go app για Android και iOS δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν πλάγιους τρόπους για να το κατεβάσουν στις συσκευές τους. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο ενέχει τον κίνδυνο να εγκαταστήσετε malware στη στη συσκευή σας, το οποίο δεν προέρχεται από το επίσημο Android store. Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές του Proof Point ανακάλυψαν ένα εργαλείο απομακρυσμένης πρόσβασης γνωστό ως DroidJack σε ένα Pokemon Go APK. Το DroidJack παρέχει στον εισβολέα τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας και για να δείτε εάν έχετε αποκτήσει το εν λόγω πρόβλημα θα πρέπει να μεταφερθείτε στο Settings → Apps → Pokemon Go και να ελέγξετε εάν έχτε τα permissions που φαίνονται παρακάτω.
Εάν τα έχετε θα πρέπει να σβήσετε ότι έχει σχέση με το Pokemon Go και να αναμένετε την επίσημη κυκλοφορία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*