Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Sun & Moon: Νέο trailer με νέα Pokemon

Το νέο trailer των Pokémon Sun & Moon έκανε την εμφάνισή του παρουσιάζοντας αρκετές από τις νέες προσθήκες. Μερικές εξ' αυτών είναι τα νέα Pokémon που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι, ενώ με το Pokémon Bank θα μπορείτε να μεταφέρεται όλα τα “κατοικίδια” που έχετε συλλέξει στο παρελθόν από τα Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X, και Pokémon Y στη τωρινή συλλογή σας στα Pokémon Sun και Pokémon Moon. Για όσους το μετανιώσουν και θέλουν να επιστρέψουν στους παλαιότερους τίτλους, υπάρχει η δυνατότητας μεταφοράς του save πάλι σε αυτές τις εκδόσεις. Την παρθενική εμφάνισή τους στο τίτλο κάνουν και τα Z-Moves, ειδικές κινήσεις που μπορεί να προσθέσει ο κάθε εκπαιδευτής σε συγκεκριμένα Pokémon και να τις χρησιμοποιήσει μια φορά κατά τη διάρκεια της μάχης.

Κάθε μάχη όσο εύκολη ή δύσκολη και αν είναι καταπονεί το Pokémon μας και έτσι θα χρειαστεί να το φροντίσουμε για να είναι έτοιμο για την επόμενη, μέσω του Pokémon Refresh. Δεν χρειάζονται φροντίδα μόνο τα Pokemon όμως, αλλά και ο εκπαιδευτής που θα μπορέσει να ανανεώσει λίγο την γκαρνταρόμπα του χρησιμοποιώντας πληθώρα επιλογών που έρχονται στον τίτλο μέσω του Colorful Clothing. Μέχρι την κυκλοφορία των τίτλων για το 3DS στις 23 Νοεμβρίου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer και να βρείτε όλες τις πληροφορίες για όλες τις προσθήκες εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*