Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PuniTy: Νέα, fan-made έκδοση του P.T.

Ο developer Farhan Qureshi αναδημιούργησε ένα μεγάλο μέρος του playable teaser για το (ακυρωθέν πλέον) Silent Hills, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν για κατόχους PC. Το εν λόγω project αναπτύχθηκε με χρήση Unity μέσα σε 104 ώρες, σύμφωνα με τον Qureshi, ενώ δεν πρόκειται για full remake μιας και έχουν αφαιρεθεί αρκετά στοιχεία, όπως ορισμένα puzzles για παράδειγμα. Το PuniTy μοιάζει κάπως «απλό» και αυτό γιατί δημιουργήθηκε αρχικά ως project προετοιμασίας για 3D modelling workshop που σχεδιάζει να παρουσιάσει ο Qureshi στο Calgary Game Developers τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.



Όπως αναφέρει ο developer, «στην αρχή δεν είχα πρόθεση να προσθέσω πραγματικό gameplay από το P.T. Ξεκίνησα απλά με ένα διάδρομο που θα χρησίμευε ως walkthrough για την παρουσίαση όλων των (3D) μοντέλων, καθώς αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμουν για το workshop». Έτσι λοιπόν, στη συνέχεια το project μετατράπηκε σε εμμονή για τον Qureshi και το αποτέλεσμα μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. Τέλος, το PuniTy διατίθεται δωρεάν για PC και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι εκδόσεις για Mac και Linux.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*