Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

REQ Packs έναντι πραγματικών χρημάτων στο Halo 5

*
Οι μικρο-συναλλαγές στο multiplayer του επερχόμενου Halo 5: Guardians θα αποτελεί επιλογή για τους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν REQ packs χωρίς την ανάγκη συγκέντρωσης πόντων. Ωστόσο, μόνο τα “cosmetic items” που αποκτώνται μέσω των REQ packs θα χρησιμοποιούνται στο Arena multiplayer mode. Πιο συγκεκριμένα, η 343 Industries εξήγησε μέσω νέας ανάρτησης στο Halo Waypoint πως θα λειτουργεί το σύστημα μικρο-συναλλαγών και στις δύο multiplayer εμπειρίες που προσφέρει ο τίτλος. Οι παίκτες θα κερδίζουν REQ Points μετά από κάθε Arena ή Warzone multiplayer match, οι οποίοι στη συνέχεια θα εξαργυρώνονται σε REQ Packs. Κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από “requisitions” υπό τη μορφή unlockable items, όπως όπλα, skins, assassination animations και πολλά άλλα. Επιπλέον, τα REQ Packs δίνονται ως ανταμοιβή μόνο στους παίκτες που έχουν Spartan Rank και έχουν ολοκληρώσει μέσω multiplayer τα Commendations.



Τα πακέτα έναντι φυσικού χρήματος προσφέρονται για λόγους ευκολίας και μόνο. Ένα μέρος των εσόδων θα διατίθεται για χρηματικά έπαθλα για το τουρνουά “Halo Championship Series”. Όσον αφορά στα cosmetic items, η ομάδα ανάπτυξης τόνισε ότι η χρήση τους επιτρέπεται μόνο στο Arena mode προκειμένου να «διασφαλίσει ότι όλοι οι παίκτες θα ξεκινούν με τα ίδια όπλα και abilities», πετυχαίνοντας έτσι ένα ισορροπημένο, ανταγωνιστικό gameplay. «Στο Warzone, θέλαμε να δώσουμε στους fans ακόμη περισσότερη ποικιλία και επιλογές για το πώς θα παίξουν. Θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν κατά τη διάρκεια της δράσης μια πληθώρα όπλων και οχημάτων από το inventory των REQs», σημείωσε κλείνοντας ο επικεφαλής της 343 Industries Josh Holmes. Το στούντιο ελπίζει ότι το REQ system θα κρατήσει «ζωντανό» το ενδιαφέρον των παικτών ανταμείβοντας τους με μια σταθερή ροή νέου περιεχομένου. Υπενθυμίζεται ότι το Halo 5: Guardians αναμένεται αποκλειστικά για το Xbox One στις 27 Οκτωβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*