Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ROG GR6: Gaming PC από την ASUS

Tη στιγμή που ένα μεγάλο μέρος των gamers προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του PC gaming σε σχέση με το console gaming, υπάρχουν αρκετές εταιρείες που προσπαθούν να γεφυρώσουν το κενό μεταξύ των δύο αυτών διαφορετικών προσεγγίσεων. Έτσι λοιπόν, ενώ η Valve ετοιμάζεται να εισβάλει στα σαλόνια των gamers μέσω των Steam Machines, η ΑSUS έχει έτοιμη τη δική της απάντηση με ονομασία ROG GR6. Το GR6 είναι ένα gaming PC, εμπνευσμένο από τις κονσόλες και όσο το δυνατόν αθόρυβο.



Στο εσωτερικό του βρίσκονται ένας επεξεργαστής Intel Core i5 (Broadwell), μνήμη 8GB DDR3L (με δυνατότητα αναβάθμισης στα 16GB), μία κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 960M και προαιρετικά ένα solid-state-drive.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Άμα έχεις φράγκα και θέλεις κάτι μικρό για το σαλόνι,ωραίο είναι.Φαντάζομαι όμως θα είναι τσιμπημένο,με τα ίδια λεφτά ίσως να μπορείς να φτιάξεις κάτι και μόνος σου.

*