Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Refactor: Έρχεται για PS4 το πρώτο Tetroidvania game

Με ένα νέο post στο PlayStation blog, η Sony ανακοίνωσε το Refactor για το PlayStation 4. Μάλιστα, σύμφωνα με την περιγραφή που δίνει η ιαπωνική εταιρεία, πρόκειται για τον πρώτο Tetroidvania τίτλο. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι developers έχουν αναμίξει στοιχεία από κλασσικά παιχνίδια όπως τα Super Metroid και Castlevania: Symphony of the Night, με μηχανισμούς από το falling block puzzle genre για να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα puzzle εμπειρία που βασίζεται στους νόμους της φυσικής.



Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός tetromino που αποτελείται από τέσσερα κομμάτια, ενώ κάθε σχήμα συνδέεται με τις ικανότητές του οι οποίες αλλάζουν καθώς ταξιδεύετε και αλληλεπιδράτε με τα στοιχεία του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer του Refactor.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*