Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Refunds για το Colin McRae Rally

Η Codemasters προσφέρει επιστροφές χρημάτων για το Colin McRae Rally στο Steam, μετά την κριτική που συνόδευσε την κυκλοφορία του τίτλου. Από την περιγραφή του, πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν ένα high definition remake του κλασσικού τίτλου, ενώ ο τίτλος που προσφέρεται είναι ένα port της mobile έκδοσης που κυκλοφόρησε με αναβαθμισμένα γραφικά και ήχο. Μετά λοιπόν από μια σειρά αρνητικών reviews, η Codemasters προσέφερε επιστροφή χρημάτων και ενημέρωσε την σελίδα του Colin McRae Rally.



Όπως ανέφερε ο community manager Lee Williams στο Steam forum: "Στην Codemasters νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και ακούμε την κοινότητα. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπήρχαν άτομα που αγόρασαν το Colin McRae Rally στο Steam και αισθάνονται πως δεν είναι ο τίτλος που νόμιζαν πως είναι. Πλέον έχουμε αλλάξει την περιγραφή προϊόντος για την απαραίτητη διευκρίνηση".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*