Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reveal trailer για το 2Dark

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο σχεδιαστής και προγραμματιστής του Alone In The Dark (Frederick Raynal) και η Gloomywood ανακοίνωσαν το 2Dark, ένα stealth horror game. Τώρα, η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του παιχνιδιού και όσοι προχωρήσουν από τώρα σε προπαραγγελία θα λάβουν ένα early beta access προκειμένου να βοηθήσουν, παρέχοντας το δικό τους feedback. Σύμφωνα τώρα με την περιγραφή του 2Dark, οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό του Mr. Smith, ο οποίος έχει ως αποστολή να ελευθερώσει παιδιά που έχουν απαχθεί από μανιακούς δολοφόνους.



Προσοχή όμως γιατί το επόμενο θύμα μπορεί να είστε εσείς. Θα πρέπει να καταφέρετε να τρυπώσετε στα κρησφύγετα των εγκληματιών παραμένοντας στις σκιές και σιωπηλοί, αν θέλετε με επιτυχία να συνοδέψετε τα παιδία έξω από τα κτίρια. Στόχος της Gloomywood είναι η κυκλοφορία του 2Dark σε PC, εντός του 2016.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*