Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reviews trailer για το Super Mario Maker

Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμα ένα trailer για το επερχόμενο Super Mario Maker, στο οποίο ο Ιάπωνας δημιουργός Shigeru Miyamoto επισημαίνει τα πολλά θετικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο τίτλος από διάφορα καταστήματα. Το βίντεο προσφέρει επίσης μια γεύση από το τι θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν οι παίκτες του Super Mario Maker. Επιπλέον, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, ο δημιουργός της σειράς Rayman Michel Ancel σχεδίασε ένα από τα επίπεδα του Super Mario Maker που ονομάζεται “PAC-Mario” και όχι τυχαία, καθώς περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία από το θρυλικό arcade Pac-Man!



Έτσι λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία κόντρα μεταξύ Shigeru Miyamoto και Takashi Tezuka για το ποιος θα σημειώσει το καλύτερο σκορ. Δείτε τα εν λόγω βίντεο στη συνέχεια, αφού πρώτα σας υπενθυμίσουμε -για ακόμα μία φορά- ότι ο τίτλος αναμένεται αποκλειστικά για το Wii U στις 11 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι έμειναν μόλις μερικά 24ωρα για την κυκλοφορία του.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*