Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rising Thunder: Fighting game με “αλλεργία” στα combos

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό στον κόσμο των fighting games, ο Seth Killian (πρώην υπάλληλος της Capcom) μάλλον μπορεί να σας βοηθήσει. Ο ίδιος μαζί με την Radiant Entertainment ετοιμάζουν το Rising Thunder, ένα fighting game με μια ιδιαιτερότητα: οι ισχυρές επιθέσεις δεν έρχονται μέσα από combos αλλά με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Με αυτόν τον τρόπο ο Killian θέλει να δημιουργήσει έναν τίτλο που δεν θα θέλει μεγάλη μελέτη για το βάθος των μηχανισμών του, κίνηση που, κατά τον ίδιο, θα “εκθέσει” τις πραγματικές ικανότητες κάθε μαχητή και κάθε παίκτη χωρίς τεράστιο learning curve.



Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρουμε όμως πως ο τίτλος είναι free-to-play (με microtransactions σε μη ουσιώδη αντικείμενα) και πως θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PC. Μπορείτε να δείτε παρακάτω και τα πρώτα videos.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*