Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rock Band 4: Έρχεται το “κανονικό” online multiplayer

Η Harmonix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει κανονικό, που λαμβάνει δηλαδή χώρα σε πραγματικό χρόνο, online multiplayer για το Rock Band 4, σύστημα η ανάπτυξη του οποίου είχε ξεκινήσει πριν καν φτάσει στην αγορά το ίδιο το παιχνίδι. Η ομάδα υπόσχεται ότι θα πει περισσότερα για το σύστημα αυτό στην ερχόμενη E3. Παράλληλα η Harmonix εξακολουθεί να ασχολείται με το θέμα που προκύπτει όταν χρήστες με διαφορετικές μουσικές βιβλιοθήκες επιχειρούν να διαλέξουν κομμάτια ως μπάντα. Συν τοις άλλοις περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα κατά την E3 και για το επόμενο expansion που αναμένεται προς το τέλος του 2016. Σε περίπτωση που δεν πιστεύετε ότι όντως έρχεται κανονικό online multiplayer στο Rock Band 4, η Harmonix φρόντισε να ετοιμάσει και σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*