Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rock Star Run: Νέο mobile game των Rockstream Devs

Το 'Rock Star Run' αποτελεί ένα 3d endless runner game που διαδραματίζεται στην Αθήνα. Είναι το πρώτο mobile game των Rockstream Devs που διατίθεται για συσκευές με λειτουργικό Android, iOS και Windows phone και με αυτό τον τρόπο, το στούντιο θέλει να καλύψει όλους τους gamers. Ο παίκτης τοποθετείται στον ρόλο ενός Rock Star σε περιοδεία στην Ελλάδα και όταν οι εκστασιασμένες θαυμάστριες αρχίζουν να τον κυνηγούν, δεν έχει άλλη επιλογή από να τρέξει για να γλιτώσει.



Το Rock Star Run διαθέτει comic και cartoonish γραφικά, ενώ από τον κόσμο του game δεν θα μπορούσε να λείψει -προφανώς- το ελληνικό στοιχείο. Τον οπτικό τομέα του τίτλου επιμελήθηκε το yLAn studio από το Μιλάνο, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν την πρόοδο τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και να εμπλουτίσουν τον χαρακτήρα τους μέσω in app αγορών. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*