Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SNES games στη Virtual Console του New 3DS

Η διάθεση τίτλων SNES στη Virtual Console ξεκινά σήμερα με το Earthbound και το Super Mario World, με την Nintendo να υπόσχεται και Perfect Pixel mode, στο οποίο το παιχνίδι τρέχει στην κανονική ανάλυση του πρωτοτύπου. Εννοείται βέβαια ότι δεν υποστηρίζεται Cross Buy με τις εκδόσεις από τη Virtual Console του Wii U, αλλά αυτό δεν εκπλήσσει κανέναν όταν συμβαίνει από την Nintendo. Την ερχόμενη εβδομάδα θα προστεθούν στις επιλογές το The Legend Of Zelda: A Link To The Past και το Super Metroid. Αργότερα θα δούμε τα F-Zero, Super Mario Kart και τα πρώτα δύο Donkey Kong Country. Και όλα αυτά ισχύουν μόνο για τους κατόχους New 3DS. Οι παλαιότερες εκδόσεις της φορητής κονσόλας, προφανώς, δεν “σηκώνουν” παιχνίδια του SNES.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*