Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samorost 3: Αποκαλύφθηκε ο νέος τίτλος της Amanita Design

Αν το όνομα Amanita Design δεν σας λέει κάτι, σίγουρα θα αναγνωρίζετε τα Machinarium και Botanicula. Πριν όμως από αυτά η εταιρία με το ιδιαίτερο εικαστικό ασχολήθηκε με τα Samorost και Samorost 2 (μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτά εδώ και εδώ αντίστοιχα) ενώ είναι πλέον η ώρα να έρθει το τρίτο μέρος της σειράς στην επιφάνεια. Το Samorost 3 ακολουθεί τον πρωταγωνιστή των προηγούμενων τίτλων (ίσως και του σκύλου του) σε ολοκαίνουριες περιπέτειες σε διάφορους πλανήτες του σύμπαντος, μαζί με ένα διαστημόπλοιο και ένα μαγικό φλάουτο.



Υπάρχει πάντα το επίσημο site του τίτλου για να σας δώσει τις επιπλέον πληροφορίες που χρειάζεστε ενώ μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του Samorost 3 παρακάτω όσο περιμένουμε να αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Ξέρουμε πάντως πως θα το δούμε εντός του έτους για PC, iOS και Android.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*