Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shinra Technologies: Το cloud gaming group της Square Enix

H Square Enix δημιούργησε μία νέα θυγατρική, η οποία θα καθοδηγείται από τον πρώην CEO της Yoichi Wada και το όνομά της το έχει πάρει από μία από τις πιο σκοτεινές αυτοκρατορίες του FF7, την Shinra Technologies. Η Shinra Technologies θα αναπτύξει μία νέα υπηρεσία streaming με σκοπό την εκμετάλλευση data centers με χιλιάδες CPUs και GPUs, τα οποία έχουν τεράστια υπολογιστική δύναμη που μπορεί να διανεμηθεί αναλόγως τη ζήτηση. Αντί να προσομοιώνει μια κονσόλα μέσω του διαδικτύου (κάτι το οποίο προσφέρει μια εμπειρία παρόμοια με αυτή που βιώνει κάποιος ο οποίος διασκεδάζει στο σπίτι), η εταιρεία θέλει να βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία και την αναπαραγωγή παιχνιδιών που δεν μπορούν να τα απολαύσουν οι χρήστες εξαιτίας της περιορισμένης δύναμης των συστημάτων που είναι διαθέσιμα στην αγορά.



Σύμφωνα μάλιστα με το Polygon, η Shinra έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Avalanche Studios για τη δημιουργία παιχνιδιών και τεχνολογίας για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ενώ ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot φέρεται να είναι ενθουσιασμένος από τις εξελίξεις δηλώνοντας ότι το cloud θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του gaming. Η υπηρεσία πρόκειται να λανσαριστεί υπό μορφή beta σε HΠΑ και Ιαπωνία στις αρχές του 2015.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • @Tanno

      Εγω καταλαβα οτι θα ειναι σαν το onlive και το psnow, δηλαδη το παιχνιδι θα γινεται stream απο τους δικους τους servers με το δικο τους hardware αλλα με την διαφορα πως αντι το παιχνιδι να τρεχει με τα console settings στα γραφικα θα εκμεταλευεται ακομα περισσοτερη ιπποδύναμη ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο. Οποτε το μονο προβλημα θα ειναι η συνδεση στο internet.

      Πολυ ανοδος το cloud gaming.

*