Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sleep monitor με προβολέα οροφής από τη Nintendo

Η Nintendo δημοσίευσε σχέδια που σχετίζονται με την ανάπτυξη συσκευών "quality of life". Σύμφωνα με το NeoGAF, το οποίο έφερε στην επιφάνεια αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις εν λόγω πατέντες, στις παρακάτω εικόνες εμφανίζεται ένα wireless sleep monitor, μια συσκευή που μοιάζει περισσότερο με βάση φόρτισης iPhone. Μπροστά του στεγάζει ένα σετ ηχείων, ενώ το πίσω μέρος περιλαμβάνει προβολέα για την εμφάνιση δεδομένων στην οροφή του δωματίου (του χρήστη). Ναι, καλά καταλάβατε, στο ταβάνι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σύστημα επεξεργασίας πληροφοριών περιλαμβάνει φορητό τερματικό που ανιχνεύει και αξιολογεί τα συναισθήματα του χρήστη. Το σύστημα λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες μέσω αισθητήρα και η συσκευή εντοπίζει τις πληροφορίες (από τον αισθητήρα) σε μια περίοδο κατά την οποία το εν λόγω φορητό τερματικό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Οι αισθητήρες ανιχνεύουν εξ αποστάσεως τους παλμούς, τη θερμοκρασία και την υγρασία μέσω κάμερας, μικροφώνου, αλλά και μέσω άλλων inputs, που δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Μία από τις εικόνες εμφανίζει ένα Wii Balance Board, που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του βάρους του χρήστη. Τα δεδομένα στη συνέχεια «φορτώνονται» στους servers της Nintendo και τα αποτελέσματα (sleep "score") εμφανίζονται στο ταβάνι.

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρονολογούνται από τα τέλη του περασμένου έτους, όταν η Nintendo αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες του project στους επενδυτές της. Αργότερα, ο Satoru Iwata εξήγησε ότι η τεχνολογία σχεδιάστηκε ως ξεχωριστό σκέλος της εταιρείας που θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη videogames, ενώ θα διαφέρει από τους υπάρχοντες sleep sensors, μιας και δεν θα έρχονται σε επαφή με τον χρήστη (για τη συλλογή πληροφοριών). Η τεχνολογία αναμένεται να διατεθεί κάποια στιγμή το 2016.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*