Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Smach Zero: Εντός του 2016 το φορητό Steam Machine

To Smach Zero, γνωστό μέχρι πρότινος ως Steam Boy, είναι το επερχόμενο φορητό Steam Machine της Valve που θα διατεθεί στο 4o τρίμηνο του 2016 έναντι $299, τιμή που θα ισχύει μόνο για όσους προχωρήσουν σε προ-παραγγελία (από τις 10 Νοεμβρίου 2015). Όσον αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής, το Smach Zero έρχεται με οθόνη αφής 5 ιντσών ανάλυσης 720p, 4GB μνήμη RAM, 32GB εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω SD card), ενώ διαθέτει επίσης έξοδο HDMI, Wi-Fi, Bluetooth και υποστήριξη 4G για το μοντέλο PRO.



Σύμφωνα με την Valve, το φορητό Steam Machine θα μπορεί να αναπαράγει την πλειοψηφία των παιχνιδιών που διατίθενται στο Steam, συμπεριλαμβανομένων των Half Life 2, Civilization V και Dota 2.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Καλά, τα specs του φορητού Steam Machine είναι φοβερά. Αφού δεν χρειάζεται καν CPU και GPU για να παίξει παιχνίδια, χρειάζεται μόνο οθόνη αφής, 4GB RAM και flash memory!!! Με έξοδο HDMI, Wi-Fi, Bluetooth και υποστήριξη 4G, ο αγοραστής είναι future proof για να παίζει Angry Birds στην smart TV του χωρίς φόβο ότι μελλοντικά δεν θα του παίζει τα νεότερα παιχνίδια.

      Γενικά τα Steam Machines, είτε φορητά είτε desktop, άπατα θα πάνε. Εδώ είμαστε και θα τα πούμε.

    • Roronoa
    • Θα εχει AMD embedded G-Series SoC “Steppe Eagle” with Jaguar-based CPU and GCN-based Radeon graphics"

      Ψιλοακριβο οταν δεν ξερουμε ακριβως τι σημαινει το παραπανω αλλα λαμβανωντας υποψην την βιβλιοθηκη που εχει τοτε ειναι "δυνατο". Βεβαια δεν θα εχει μεγαλο κοινο οποτε μπορει και να παει απατο.

*