Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Smash μάχες μέχρι τελικής πτώσης στο The Mall Athens

Η Nortec Multimedia, με αφορμή την κυκλοφορία των Super Smash Bros. για Nintendo 3DS και Wii U, Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire, Bayonetta 2 για Wii U, Hurule Warriors για Wii U και amiibo, ετοιμάζεται να γιορτάσει στο The Mall Athens από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου δίνοντάς την ευκαιρία στους fans να διασκεδάσουν με τα αγαπημένα τους games. Αυτομάτως, όποιος δοκιμάζει οποιοδήποτε παιχνίδι Nintendo -από τα διαθέσιμα- θα συμμετέχει σε 2 κληρώσεις: την εβδομαδιαία όπως και τη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο με τους τυχερούς να κερδίζουν πλούσια δώρα.



O μεγάλος νικητής της κλήρωσης των Χριστουγέννων θα κερδίσει ένα 1 Wii U Grand Pack, το οποίο θα περιλαμβάνει μία κονσόλα Wii U Black μαζί με τα games Wii U Super Smash Bros, Mario Kart 8, Super Mario amiibo και Super Smash Edition GameCube Controller. Ο 2ος νικητής θα κερδίσει ένα 3DS XL Super Smash Bros. Limited Edition, ο 3ος νικητής θα αποκτήσει ένα 3DS XL μαζί με το Mario Kart 7, ενώ ο 4ος νικητής θα πάρει μία φωτογραφική μηχανή Panasonic, προσφορά της εταιρείας Intertech. Οι υπόλοιποι νικητές θα κερδίσουν πολλά συλλεκτικά ρούχα από τον κόσμο της Nintendo. Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Καποιες φορες η Νορτεκ κανει κι ωραιες κινησεις. Τετοια χρειαζεται το wiiu και αντιστοιχα stands στις μεγαλες αλυσιδες καταστηματων και θα δειτε πως θα ανεβει. Το wii θυμαμαι να εχει ουρες απο non gamers απο ενα σημειο και μετα.

*