Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sold out παντού το Majora’s Mask New 3DS XL

Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά της ώρας για να γίνει η The Legend of Zelda: Majora’s Mask έκδοση του νέου Nintendo 3DS XL sold out από όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής στην αγορά της Αμερικής. Ήταν τέτοια μάλιστα η… λύσσα του κόσμου να προαγοράσει τη νέα έκδοση του φορητού της Nintendo στη συλλεκτική έκδοση με τον τίτλο της σειράς Zelda, που η ηλεκτρονική αποθήκη του GameStop άδειασε, αναγκάζοντας τους υπευθύνους να κατεβάσουν το σχετικό product page μέσα σε μόλις 15 λεπτά. Εκπρόσωπος της αλυσίδας δήλωσε πάντως πως όσοι ενδιαφέρονται θα μπορέσουν να βρουν στα καταστήματα το ειδικό bundle με την κυκλοφορία του στις 13 Φεβρουαρίου.

Το Zelda new Nintendo 3DS XL είναι ήδη sold out στο Best Buy, ενώ και το Amazon το παρουσιάζει αρκετές ώρες της ημέρας out of stock.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Για Ευρώπη έχουμε μάθει τίποτα;Φήμες λένε ότι το site θα θυσιάσει τον αγαπημένο συντάκτη του κοινού κ.Καλκάνη προκειμένου να πάρει το βάρους του σε new 3ds xl majoras mask edition.Αν ισχύει σας παρακαλώ ταΐστε τον και άλλο!!!

    • Tim of Heavens
    • Πάμε μωρή Nintendo εξαπέλυσε όλα τα Μαντζόρια σου να κυριεύσουν τον κόσμο. Πούλα, ξεπούλα, ξαναπούλα, μέχρι να σου κάνουν ντου οι καταναλωτές στα γραφεία σου επειδή δεν πήραν ακόμα τις Μάσκες τους. Σκίσε τους τα βάρδουλα.xD! Ραουυυυυυρ...

*