Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Song of the Deep, το νέο παιχνίδι της Insomniac Games

Πριν από μερικές μέρες υπήρχε το σχετικό teasάρισμα και τώρα, η Insomniac Games ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι της που ονομάζεται Song of the Deep. Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016 για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ η είδηση που υπάρχει εντός της είδησης είναι το γεγονός ότι ρόλο publisher θα αναλάβει η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Gamestop. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως το Song of the Deep θα διατεθεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες μέσω των σχετικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, ενώ οι φυσικές κόπιες θα πωλούνται αποκλειστικά μέσω των Gamestop.



Όσον αφορά το σενάριο, πρωταγωνίστρια είναι η Merryn, ένα κορίτσι που δημιουργεί ένα υποβρύχειο με σκοπό να αναζητήσει τον πατέρα της που χάθηκε στη θάλασσα. Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια πρωτη γεύση από το παιχνίδι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*