Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam trade: Αλλαγή πολιτικής για τα in-game items

Σε αλλαγή πολιτικής προχώρησε η Valve σχετικά με την επιστροφή in-game items στο Steam trade. Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν θα πραγματοποιούνται πλέον επιστροφές μιας και παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο σύστημα συναλλαγών, οι οποίες βοηθούν τους χρήστες να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στο κομμάτι των ανταλλαγών. Επιπλέον, η Valve διέθεσε ένα νέο σύστημα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν και να επαληθεύουν κάθε μεμονωμένο αίτημα.



Η ανανεωμένη Q&A page περιλαμβάνει συμβουλές για το πώς να αποφύγετε οποιαδήποτε απάτη που έχει να κάνει με το κομμάτι του Steam trade, απάτες επαλήθευσης, για CD keys που δεν ισχύουν, για ψεύτικες ιστοσελίδες και κακόβουλο λογισμικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ada23
    • Γινονται απατες και στις ανταλλαγες?Εγω εκανα 3 ανταλλαγες καρτων χωρις προβλημα.Καλα κανει και παιρνει περισσοτερα μετρα.Κριμα να σου χαλαει τη ψυχαγωγια μια απατη.

*