Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam: Παίξτε δωρεάν Warhammer 40k Dawn of War το Σαββατοκύριακο

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου, έως και τις 11 το βράδυ την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, το real-time strategy Warhammer 40k Dawn of War της Relic είναι free to play. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να απολαύσουν δωρεάν τα Dawn of War 1& 2 όπως επίσης και όλα τα expansions. Επιπλέον, έως τις 8 το απόγευμα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, τα δύο παιχνίδια μαζί με όλα τα expansions θα πωλούνται με έκπτωση 75%. Σαν να μην έφταναν αυτά, η Relic κυκλοφόρησε ένα νέο multiplayer χάρτη για το 11 ετών πλέον Dawn of War 1 που ονομάζεται The Temple of Cyrene και διαδραματίζεται στην πατρίδα του Gabriel Angelos.



Για το For Dawn of War 2, η Relic χαρίζει τέσσερα set Wargear που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο main campaign τα οποία προηγουμένως ήταν διαθέσιμα είτε ως pre-order DLC είτε ως rare loot drops. Πρόκειται για τα Vanguard, Sniper, Sternguard και Destroyer. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε gameplay από το Dawn of War σε υψηλή ανάλυση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*