Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SteamWorld Heist: Κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου για το 3DS

To SteamWorld Heist θα κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS στις 10 Δεκεμβρίου και με την ευκαιρία, η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το απαραίτητο launch trailer. Σε αυτό γίνεται μια εισαγωγή στην πλοκή του παιχνιδιού και στη συνέχεια παίρνουμε μια γεύση από το gameplay που βασίζεται κατά πολύ στη στρατηγική. Επιπλέον, οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη ποικιλία από customizable όπλα που ξεκλειδώνουν σταδιακά αλλά και μια σειρά από αποστολές, πέραν από αυτές του κυρίως παιχνιδιού. Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το SteamWorld Heist θα πρέπει να καταβάλλουν €16.99. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • agilebeast
    • Ο πρώτος τίτλος της σειράς ήταν καλουτσικος και με καλές ιδέες. Ειμαι αρκετά αισιόδοξος για το Heist και εννοείται ότι θα γίνει η αγορά αλλά φοβάμαι ότι η τιμή που έχουν βάλει για τον συγκεκριμένο τίτλο είναι αρκετά περιέργη και θα τολμούσα να πω απαγορευτική. Με αυτά που διαβάζω στο Internet και με τη δική μου εμπειρία βλέπω ότι αρκετός κόσμος με τις εκπτώσεις και τον εξευτελισμό των τιμών σε περιόδους sales δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα λεφτά για Indie τίτλο με αποτέλεσμα να θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα πουλήσει αρκετά καλά. Μιλάω κυρίως για το οικοσύστημα του 3DS όπου τις εκπτώσεις τις βλέπουμε σαν ένα περιέργο φαινόμενο.

*