Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Sale στο PSN

Καλοκαίρι δίχως gaming δεν γίνεται και η Sony φρόντισε για τις ανάλογες εκπτώσεις προκειμένουν για μια ακόμα φορά να πάρετε πολλά δίνοντας λίγα. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο του Summer Sale που πραγματοποιείται μέσω του PlayStation Store, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από ΑΑΑ τίτλους με έκπτωση έως 60%. Πιο συγκεκριμένα, τα Beyond: Two Souls και Heavy Rain πωλούνται έναντι €14,99 το καθένα ή €24,99 ως bundle, το Rory McIlroy PGA Tour €14,99, το Borderlands Handsome Collection €9,99, το Bloodborne €24,99 και η αντίστοιχη Game of the Year Edition €44,99. Επιπλέον σε προνομιακές τιμές μπορείτε να βρείτε τα Darksiders 2, Divinity Original Sin, Dragon Age Inquisition, This War of Mine, The Walking Dead Michonne, The Crew Wild Run Complete και Dirt Rally.

Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις ισχύουν έως τις 24 Αυγούστου και για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*