Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SwapGaming: Υπηρεσία ανταλλαγής game items

Η Swapdom ανακοίνωσε μία νέα διαδικτυακή gaming πλατφόρμα ανταλλαγής για εικονικά αντικείμενα, το SwapGaming. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Swapdom είναι μία venture-funded εταιρεία που δημιουργήθηκε από στελέχη του χώρου του gaming και της τεχνολογίας. Έχει έδρα στο Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια) και στη Θεσσαλονίκη. Χρησιμοποιώντας αλγορίθμους που δημιουργούν κύκλους πολλών ατόμων, η εταιρεία δημιούργησε μία διαδικτυακή υπηρεσία που διευκολύνει τις ανταλλαγές χωρίς χρήματα σε μαζική κλίμακα, ενώ λάνσαρε πριν έναν χρόνο το Swapdom.com, για ανταλλαγές φυσικών αντικειμένων (εντός Αμερικής).



Το SwapGaming (το οποίο βασίζεται στο Steam της Valve) ξεκινά με το Dota 2, αλλά σύντομα θα εξυπηρετεί και άλλα games, όπου και θα επιτρέπει επίσης την ανταλλαγή αντικειμένων (μεταξύ των games). Συγκεκριμένα, οι παίκτες δηλώνουν απλώς για ποια αντικείμενα ενδιαφέρονται και ποια προσφέρουν προς ανταλλαγή, τα οποία και δεσμεύονται. Ο αλγόριθμος του Swapdom λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα, εντοπίζει την βέλτιστη συναλλαγή για όλους και μόλις βρεθεί η "λύση", τα αντικείμενα αυτά αυτομάτως αλλάζουν χέρια. Οι ανταλλαγές μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή και τα αντικείμενα να επιστραφούν στους λογαριασμούς του χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με την άλλη μεριά, ώστε να διαπραγματευτούν για αξίες, ή να τσεκάρουν την αξιοπιστία του -εκάστοτε- παίκτη (προκειμένου να πραγματοποιήσει μία ανταλλαγή).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*