Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TGS 2018: Νέες πληροφορίες για το Judge Eyes: Testament of the Reaper

*
Κατόπιν της ανακοίνωσης του Judge Eyes κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης της Sony Interactive Entertainment στο TGS 2018, η Sega αποκάλυψε νέες πληροφορίες για τον τίτλο. Πρώτα απ' όλα το πλήρες όνομά τους είναι Judge Eyes: Shinigami no Yuigon και σε μετάφραση, Judge Eyes: Testament of the Reaper. Πρωταγωνιστής είναι ο Takayuki Yagami, το οποίο υποδύεται ο Takuya Kimura. Πρόκειται για πρώην δικηγόρο που υπερασπιζόταν εγκληματίες, κερδίζοντας δίκες που σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν στείλει τους κατηγορούμενους στη φυλακή δια παντός. Κάποια στιγμή όμως αποφασίζει να αλλάξει επάγγελμα και ανοίγει ιδιωτικό γραφείο ερευνών στην πόλη Kamurocho.  Λίγο μετά ξεσπάει μια σειρά φόνων στην Kamurocho και το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ο δολοφόνος έχει αφαιρέσει τα μάτια των θυμάτων. Λαμβανοντας σχετική πρόσκληση από γνωστό του δικηγορικό γραφείο, ξεκινάει τη διερεύνηση της υπόθεσης με σκοπό την αποκάλυψη των μυστηρίων. Σε σύγκριση με τη σειρά Yakuza, οι παίκτες έχουν αρκετές ικανότητες και επιλογές στη διάθεσή τους, όπως να κρυφοκοιτάνε, να παρουσιάζουν αποδεικτικά στοιχεία, να ακολουθούν άτομα, να μεταμφιέζονται, να ανοίγουν κλειδωμένες πόρτες, να εξερευνούν σκηνές εγκλήματος και να παίρνουν φωτογραφίες που θα τους βοηθήσουν να διαλευκάνουν τα εγκλήματα. Υπάρχουν πολλά side quests αλλά και minigames όπως τα χαρτιά, τα φλιπεράκια και γενικά arcasdes στο Club Sega, ακόμα και αγώνες με drones. To Judge Eyes: Testament of the Reaper θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αποκλειστικά για PlayStation 4 εντός του 2019.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*