Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TGS teaser trailer για το Vane

Το επερχόμενο open world single-player game με τίτλο Vane, βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το στούντιο Friend & Foe, το οποίο αποτελείται από πρώην developers του The Last Guardian. Ο τίτλος ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού, το οποίο βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο κόσμο που κατοικείται από έναν παράξενο πολιτισμό. Το νέο adventure game περιλαμβάνει εξερεύνηση, αλλά και puzzle στοιχεία, ενώ αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερα χαρακτηριστικά, τα όποια θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στο gameplay. Το Vane θα διατεθεί αρχικά για PC, με την ομάδα να σημειώνει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει «όταν θα είναι έτοιμος». Μέχρι τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser trailer που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του TGS 2014.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gsmaggiore
    • Φαίνεται να είναι φόρος τιμής από πάνω μέχρι κάτω στον ιαπωνικό μινιμαλισμό ο οποίος έχει εξαπλωθεί πλέον σαν παρακαταθήκη πέραν της Team ICO και του Ueda όπως αναφέρει και ο Tanno και σε άλλα studios όπως η thatgamecompany.

      Δεν ξέρω αν είχε γίνει γνωστό εξ αρχής αλλά από αυτό το trailer φαίνεται ότι το παιδί και το πουλί είναι ο ίδιος χαρακτήρας και η μεταμόρφωση σε πουλί καθώς και η δυναμικότητα στην εναλλαγή των gameplay sections που φαίνεται να υποννοεί αυτό θυμίζει λίγο τη δυαδικότητα ως main theme του Ueda αλλά αυτή τη φορά δεν εκφράζεται με δύο ξεχωριστούς χαρακτήρες αλλά με δύο υποστάσεις του ίδιου χαρακτήρα.

      Το περιμένω κι εγώ, ελπίζω να μην καθυστερήσει πολύ.

    • GamingFun
    • Περίεργο αλλά καλό. Μακάρι να είναι αντάξιο των καταπληκτικών παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν οι υπάλληλοι αυτοί.
      Βέβαια μου άνοιξε μια παλιά πληγή.... Με το The Last Guardian τι γίνεται;

*